subota, 6. svibnja 2017.

Kako ukljuciti grijanje na klimi

Kako ukljuciti grijanje na klimi Nije poželjnjo dok klima radi da na daljinskom tražimo grejanje, već to treba uraditi. Na svakom daljinskom od split klima imamo više funkcija,hlađenje,grejanje. HEAT (grejanje): Aktiviranje ovog režima se najčešće vrši pritiskanjem na dugme.

Kako ukljuciti grijanje na klimi
Ukoliko ste se odlučili za hlađenje, odvlaživanje ili grijanje podesite. Zašto klima slabo grije kad je niska vanjska ili unutarnja temperatura? Koja je razlika između klasičnog klima uređaja i invertera? O Podesite na mod hlađenja ili grijanja i odaberite najveću temperaturu, tada će se uključiti ventilator.


Kako ukljuciti grijanje na klimi
Ako klima uređaj pravilno ne hladi (grije), možda negdje propušta rashladno sredstvo, pa se obratite. Može se uključiti sigurnosna naprava da zaustavi rad. Modovi rada: Hlađenje (Cool),Grijanje (Heat), Odvlaživanje (Dry), Ventiliranje (Fan). Pročešljao sam uputstvo, piše samo da je dugme Heat za grejanje i to. I ja probao da se ogrejem na klimi ali večeras bogami pucketa kamin. Nece se ukljuciti na 15c vec ispod neke temperature koju izmeri spoljni temp. Način rada: AUTO, COOL - hlađenje, DRY - isušivanje, HEAT - grijanje. Midea obična klima i posle 5 godina radi besprekorno, greje kao luda na -12 stepeni :) Leti Hladi kao.


Omogućuje automatski odabir hlađenja, grijanja ili provjetravanja. Upravljajte VIVAX klimom preko Android i iOS pametnog telefona! AUTO režima rada, klima ureñaj će automatski. Režim odvlaživanja će se automatski uključiti na razlici. Nikakav se simbol neće pojaviti na displeju pritiskom tipke. Kada klima uređaj ne hladi ili grije, postoji mogućnost da rashladno sredstvo curi.


U tom slučaju, kontaktirajte prodavača.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.