utorak, 16. svibnja 2017.

Obrazac ip1 u excelu

Obrazac ip1 u excelu Obrazac IP1 je isplatna lista za isplaćenu plaću. Ovršnog zakona, Ako želite koristi ovaj obrazac u EXCELU pošaljite e-mail na. Izmjena kod novih IP1 i IO1 obrazaca je iskazivanje i doprinosa na plaću.

Obrazac ip1 u excelu
Novi obrasci IP1, NP1, IO1, IO2 - preuzmite na računalo u excelu. Preuzmite obrasce IP1, NP1, IO1, IO2 na svoje računalo i popunite ih kada Vam zatrebaju. Priznavanje prava na porezne olakšice - obrazac ZPP - DOH.


NOVI “Pravilnik o dopunama pravilnika i.

Obrazac ip1 u excelu
Pred računovođe i informatičare postavlja se novi zahtjev u sadržaju isplatne liste. U Pravilniku o sadržaju obračuna plaće, naknade plaće ili otpremnine. IP1) i obrazac obračuna isplaćene otpremnine (obrazac IO1), koji su. Zbog stalnih upita posložili smo obrazac IP1 i NP1 za vaše besplatno. Registriran kod Trgovačkog suda u Zagrebu, 27. Obračun isplaćene plaće (obrazac IP1) popuniti će se na slijedeći način:. To znači da će se plaća za lipanj koja se isplaćuje u srpnju trebati iskazati na obrascu IP1 odnosno neisplaćena plaća na obrascu NP1. Ispis promjena vrijednosti u Excel-u.


Prodaja -Prioritet akcije -Pregled zaključnica u Excel obliku.

Obrazac ip1 u excelu
Nove verzije su vezani uz ispise IP1 i NP1 obrazaca. Nove obrasce IP1, NP1, IO1 i NO1 koji su u primjeni od 01. Novosti u evidentiranju radnog vremena i sadržaju obračuna plaće. U novoj verziji KIS4WIN Plaće u obrazac IP1 dodan je novi redak. Excel tablice za konačni obračun plaća preuzmite na poveznicama ovdje:. U obrascu OPZ-STAT-1 različiti partneri sa istim poreznim brojem sada se.


Bruto plaća iz ugovora"; Dotjeran i poboljšan ispis obrasca IP1. Napravljen ispis bruto bilance u XML datoteku koja se može otvoriti u Excelu. U sustavu je napravljena i promjena vezane uz novi obrazac. MS Excel; Vozila: Dodan ispis novog obrasca Mjesečno izvješće o prodaji vozila. NAPREDNO KORIŠTENJE EXCEL-A U KONTROLINGU I FINANCIJAMA, IT.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.