srijeda, 31. svibnja 2017.

Plinsko kuhalo na kartušu

Plinsko kuhalo na kartušu PLIN ROŠTILJ KUHALA; Kuhala na plinske kartuše. Kuhalo na plisku kartušu 2 x 2,5 KW. Plinsko kuhalo na kartušu 1 plamenik.

Plinsko kuhalo na kartušu
Da li netko mozda ima kuhalo slicnom ovom Outwellovom sa slike? Malo plinsko kuhalo - curi plin - Page 217 objava20 kol 2014Kamp oprema - kako naći pravu? Regulatori plina, crijeva za plinske boce, svjetiljke na plinske kartuše, kuhala na plinske boce, mrežice za svjetiljke.
Plinsko kuhalo na kartušu
Pozdrav, ima li tko da nosi prijenosno plinsko kuhalo sa sobom ako.


Opisni i tehnički podaci: opis: plinsko kuhalo na kartušu tip ”VULCAN 2”; Piezo upaljač: DA; Ventil: DA; Uložak: 190 gr. E jebiga , namazan probao peč slaninu na tu kartušu kod kuma veca u čamcu , malo nam bila jedna ! Kartuše na navoj (220g. ili 450g.) su drugačije a navoj svakog proizvođača je isti- to je standard kao i npr. PLAMENICI, Plamenik na kartušu PVC kučište, kom, 155,75. KUHALA, Jednoplameno stolno plinsko kuhalo bez poklopca, kom, 263,13. Svjetiljka za plinsku kartušu sa navojem i piezo upaljačem. Vidim po netu da ima neke dvije vrste, jedna kartuša ima navoj na koji se montira kuhalo, dok druge nemaju pa kuhala dolaze sa kućištem. O predmetu; Pitanja i odgovori (0); Tijek aukcije.


Plinsko kuhalo na kartušu
Sigurna, brza i povoljna online kupovina na rate uz mogućnost dostave. Za ovaj proizvod trenutno nema ponuda. U nastavku pogledaj slične ponude i izaberi. Pogledaj slične proizvode s provjerenim ponudama. Zanima me gdje se u zagrebu mogu puniti one male plinske boce od 2 do 5. Jednostavno nema više smisla koristit kuhalo na kartušu jer se. PLIN25 Naziv: - PLINSKO KUHALO NA KARTUŠU M. Info: Trenutačno samo u Prodavaonici Zadar, Put Murvice 21.


Adapter za 220g plinsku kartušu Pinguin.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.