petak, 26. svibnja 2017.

Programiranje peci na pelet

Programiranje peci na pelet Peć je snabdevena uređajem za paljenje peleti,tako da nije dozvoljeno vršiti potpalu na. Određeni modeli peći na pelet imaju protueksplozijsku zaštitu. TIMER: timer nam omogučuje programiranje rada kamina dan za danom za cijeli tjedan ili u.

Programiranje peci na pelet
PEĆ NA PELET ZA ETAŽNO GREJANJE„COMMO”. REGULACIJE toplozračnih sobnih peći za loženje drvenim peletima. Stranica 43-Grijanje na pelet Stanovanje. Međutim nije zelio nista govoriti o peci jer to nije komponenta u sistemu centralnog grijanja, za koju.


Programiranje peci na pelet
Svaki dan u tjednu se može posebno programirati kombinacijom dva tajmera. Nije da se razumem u gorionike ali on je verovatno kao i svaki drugi za pelet, uC verovatno samo upravlja doziranjem peleta. Peći na pelete potpuno su automatizirane i moguće je programirati njihov rad. Na primjer, sustav ubacivanja peleta, uključivanje i isključivanje peći te regulacija. C od 06-16 h, a od 16-22 h na 24°C i slično). Peć na pelete Sole 10000P sa čeličnom maskom-AKCIJA. Visoki stupanj automatizacije doziranja peleta dozvoljava programiranje na sedam dana zeljenog. Uređaji su jednostavni za uporabu, mogu se programirati, čisti su.


Učinak vaše peći na pelete jako ovisi o vrsti i kvaliteti drvenih.

Programiranje peci na pelet
RIJEKA,ambientalna,DUCTED,SLIM,ložišta,samostojeća,ispuh toplog. Vikend programiranje omogućava programiranje, uključivane i isključivanje peći, (dva puta u toku dana) tokom vikenda (subotom i nedeljom). KORISNIKOV PRIRUČNIK PećI Na Pellet. Mogućnost rada peći na 5 nivoa snage. Pogodno za regulaciju kotlova na pelete.


Computherm Q7RF bežični programabilni digitalni sobni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.