ponedjeljak, 8. svibnja 2017.

Trazim radnika za rad u njemackoj

Trazim radnika za rad u njemackoj Njemačka tvrtka u stalni radni odnos prima električare i radnike u metalurgiji. Njemačkoj u stalni radni odnos, samo s EU putovnicom tražim. Naziv radnog mjesta, Tvrtka, Lokacija, Rok za prijavu.

Trazim radnika za rad u njemackoj
Schaeffler Technologies AG & Co. Vozacica kamiona C i E kategorije u Njemackoj mž, Vozacica kamiona C i E. Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos, Rad na određeno vrijeme; Rok prijave:. Okolini Dizeldorfa , Puno radno vreme ,smestaj obezbedjen.


Trazim radnika za rad u njemackoj
Trazim konobaricu za kafic u Stuttgart smjestaj moguc. Opis: “Lux – Werft & Schifffahrt GmbH” je u potrazi za servisne radnike na brodu. Posao čistačice u Hotelu-Njemačka-Bad Griesbach im Rottal. U grupi Tražim posao – dajem posao pronaći ćete oglase za. Osam do deset radnih sati dnevno za naknadu i do 150 eura (prevedeno, nešto više od 1000 kuna – za dan!), pauza za obilan ručak, slobodna. Ukoliko tražite posao u Nemačkoj ovo je idealna prilika. Marko Jokanovic ozenjen i trazim bilo kakav posao makar na tri meseca pa bih se u. Njegovanje starijih pacijenata u njihovim domovima- odrzavanje kucanstva. Potrebne njegovateljice za rad u Njemackoj!


Trazim radnika za rad u njemackoj
Naslovnica › Poslovi po županijama u Hrvatskoj › Posao Inozemstvo županija Više. Radi se u Münchenu, plaća je solidna (koliko se može reći da je 2200€ bruto, odnosno 1500-1700 eura neto, solidno). Unatoč prijelaznom razdoblju od dvije godine, na koliko je Njemačka uvela restrikcije za zapošljavanje Hrvata, oni i u ovom trenutku mogu. Plaćen put u Njemačku, plaća od 2500 eura i 35 radnih sati tjedno nudi. I naravno, potpisati s vama ugovor o radu, ali ne takav kao da ga je. Firma "Željo" iz Konjica objavila je oglas za prijem radnika za buduće ugovorene radove u EU (Holandija, Belgija, Njemačka).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.