utorak, 9. svibnja 2017.

Zamjena impelera yamaha

Zamjena impelera yamaha Molio bih savjet vezano na zamjenu zamjena impelera i ulja u peti na Yamahi 25 KS 2T god. MOTORI › BenzinciSpremljeno u privremenu memorijuSlično17. Mislim da znam kako impeler izgleda i zašta služi.

Zamjena impelera yamaha
Inače za zamenu impelera na pomenutoj yamahi je dovoljno odvrnuti 4 vijka na čizmi i. Zamjena impelera je dječja igra, 15 minuta posla jer se nalazi u samoj peti, u kućištu. Molim za savjete šta mi je cinit,i dali netko zna koliko bi izašao trošak da ju odvedem u servis yamaha,znaci zamjena impelera koji vjr. Rastavljanje pete od tijela motora prošlo je bez većih poteškoća, a poduzeto je radi provjere i eventualne zamjene impelera pumpe hlađenja motora.


Zamjena impelera yamaha
Zamijeniti rotor pumpe vode – impeler. Nedavno promijenjeno: ulje u motoru i peti, cink protektor, impeler, komplet brtve i semerinzi u peti, dio kučišta ispod impelera sa kliznim. Da ne bi svaki put provjeravali unčikovitost impelera, pojedini vlasnici. Knije i lista delova za taj motor vise nema , yamaha izdaje podatke tek. Dali netko može objasniti i ubaciti nekakvu sliku, ako ima, kako zamijeniti impeler na Yamahi Getol 50 2-t? Yamaha vanbrodski motori i sve u vezi njih.


Stajao je cca godinu dana i nije bacao vodu preko impelera, otpeljali smo ga u servis da zamjene novi impeler i pročiste ako je nešto. Plastični brod marke Teal Marine, PRODAJA ILI ZAMJENA ZA.

Zamjena impelera yamaha
Motor EVINRUDE 9,5 ps, potpuno je ispravan radi ko sat, u 6 mj. Naravno kad nema ulja ili kad prestane impeler da gura vodu! Servis vanbrodskih motora Tohatsu, Tomos, Yamaha, Mercury i Honda. Potreban mi je impeler za 1973 Mercury Thunderbolt 200 20KS kao I komplet. Hidraulični cilindar ULTRAFLEX može se instalirati samo kao zamjena za.


Pumpa Whale nema impelera i ne postoji mogućnost da se blokira ili začepi. Impeler se u stvari i ne mijenja toliko cesto na vanbrodskim, ali neznam. Ovo je dosta veci motor od tvoga ali je procedura zamjene propelera indenticna. Plovila , čamci , vanbrodski motori , prodaja kupovina , zamjena has 598 members. Elku letos impeler dobar lepo baca vodu, duga noga. Zamena moze za DYNACORD PM1000-1 uz Vasu doplatu ili PM1000-2 uz moju doplatu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.