petak, 16. lipnja 2017.

Dani inženjera elektrotehnike 2016

Dani inženjera elektrotehnike 2016 Broj žiro računa: HR6423600001102304987. Poziv na broj odobrenja: 223-29092016. Hrvatska komora inženjera elektrotehnike je samostalna organizacija koja čuva.

Dani inženjera elektrotehnike 2016
Zagrebu je održana sjednica Upravnog odbora HKIE. Dana inženjera elektrotehnike dana 29. PREDSJEDNIK HRVATSKE KOMORE INŽENJERA ELEKTROTEHNIKE. Danima inženjera elektrotehnike, Pula 2016.
Dani inženjera elektrotehnike 2016
Seminar „Propisi o projektiranju i gradnji u području elektroničkih komunikacija“ održat će se u petak, 25.


Dani inženjera elektrotehnike koje okuplja inženjere i stručnjake iz područja elektrotehničke struke. U organizaciji Hrvatske komore inženjera elektrotehnike u Puli se održavaju 9. Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. HAKOM je i ove godine sudjelovao na konferenciji „9. Kongres je okupio više od 400 inženjera elektrotehnike, brojne goste. Skup inženjera elektrotehnike završava u Zelengradu. Aktivna distribucijska mreža kao izazov ustaljenim funkcijama vođenja, zaštite i.

Dani inženjera elektrotehnike 2016
Sada već tradicionalni Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva prepoznati su kao. Putem GREENInvest platforme pruža se besplatna.


PO Rijeka Hrvatske komore inženjera strojarstva. Sukladno odredbama Zakona o komori arhitekata i komorama inženjera u. Projekt EBEC Zagreb – Dani inženjera održat će se u razdoblju od 21. Fakulteta elektrotehnike i računarstva, gdje će studenti. Pozivaju se autori radova da prijave sažetke referata za 9. Fakultet elektrotehnike i računarstva po drugi put sudjeluje u Noći muzeja interaktivnom i edukativnom. Zlatne diplome dodijeljene su diplomiranim inženjerima iz ak. Vrsta događanja: Konferencija Cijena događanja: 375.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.