subota, 17. lipnja 2017.

Hyundai i20 iskustva

Hyundai i20 iskustva Ne radim u Hyundai-u niti ga vozim, samo iznosim iskustva svoja i meni. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu15 objava - ‎6 autoriOvako, imam prilike da kupim novi i20-city star, po nesto povoljnijoj ceni. Na netu nema mnogo misljenja o ovom autu.

Hyundai i20 iskustva
Mene interesuje kako se vama pokazao. Parizu predstavljen, a naslijedio je Getz? Mada mu vrijednost pada brzo i nezadrživo, ona nema nikakve veze sa njegovim kvalitetom. Hyundai i20 je jedan od onih automobila koji će.
Hyundai i20 iskustva
Auto je kupljen nov kod ovlaštenog distributera.


Glavni razlog kupnje ovog automobila bio je idealan spoj cijene i kvalitete. Osim toga i20 je pravi gradski auto. U prodajne salone stigla je druga generacija Hyundaija i20, što je bio dobar povod da isprobamo jedan od prvih primjeraka u Hrvatskoj. Mislim si ga uzeti jer za tu cijenu (70000 KN) ne mogu dobiti niti blizu slično kod drugih proizvođača. Trenutna generacija modela i20 nedavno je prošla kroz svoj prvi redizajn, nakon gotovo četiri godine tržišnog prisustva otkada je 2008. Ne bismo slagali, ukoliko bismo “potpisali” da je novi i20 najmanje (dosadašnji) Hyundai.


Njuškalo koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava. Euro 6 normu o dopuštenoj emisiji CO2 te ih krasi vrlo mala potrošnja.

Hyundai i20 iskustva
Centralno mesto pripada novom i20 koji je po prvi put. U vrijeme kada su gradske gužve svakodnevnica, a pronalazak parking prostora u centru grada. Kvalitet Hyundai-a je odlican, ja vozim i30 i vrhunski sam zadovoljan. Znali smo ga kao auto prilagođen gradskoj vožnji, ali nova. Druga generacija Hyundaija i20 stigla je na naše tržište po cijeni od 79.


Odlucili smo se za dizel varijantu posto ce automobil.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.