petak, 30. lipnja 2017.

Ispovijest zatvorenika

Ispovijest zatvorenika Australski su mediji objavili ispovijest transrodne žene koja je prošla. Snimak koji bilježi ispovijesti zatvorenika koji su počinili različite zločine i iz različitih razloga, nalaze se ili. Svoju priču i iskustva opisao je u knjizi "Posljedice" u kojoj otkriva detalje o mučenjima zatvorenika i kako danas živi s tim. Bivši fotograf vojne policije čiji je zadatak bio fotografirati tijela zatvorenika koji su bili mučeni do smrti dao je svoj prvi intervju u kojem je otkrio. Ljudi su drogirani, ponižavani, podvrgavani simulaciji utapanja, prijetili su im psima, uskraćivali. Kada se dogodi neka frka čuvari zatvorenika stave ga u tvz. Ono što zatvorenik osuđen na smrt najviše pamti na putu prema zgradi u kojoj će biti izvršena njegova presuda jesu čelična vrata koja dijele.

Ispovijest zatvorenika
Ispovijest zatvorenika: Ova pravila poštuj.


Ovo je u ispovijesti za "Nezavisne" ispričao Željko Despot, zatvorenik koji u zeničkom KPZ-u služi dvanaestogodišnju kaznu zbog ratnog. ISPOVEST ROBIJAŠA: "Jednom zatvoreniku su kopali po anusu! Zatvorenik iz Zagreba (28), bivši diler marihuane, robijao je dve godine u. U najvećem paragvajskom zatvoru nalazi se pola zatvorenika cijele države. Većinom ipak dolaze katolici i to im je prigoda za ispovijed. Petkom imamo i križni put, a slike su izradili sami zatvorenici – kaže mons. Skupina zatvorenika jednoglasno me izabrala da zastupam njihova prava. Iznenadila nas je reakcija ostalih zatvorenika.


Ispovijest zatvorenika
Kaže, kada se pojavio na odsluženju kazne, svi – od zatvorenika, pravosudnih policajaca, do zatvorskih službenika – znali su za njegov slučaj. Gabelina (Sarajevo), otela vozilo "Range. Sam je u ćeliji, a zbog bezbednosti ostalih zatvorenika i okolne ćelije su prazne. Kristofer Skarver, koji je smrtno prebio serijskog ubicu i još jednog zatvorenika 1994. Gotovo pola hodnika je izolovano zbog njega.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.