četvrtak, 15. lipnja 2017.

Jesenski rok upisa na fakultete 2016

Jesenski rok upisa na fakultete 2016 Prijave ispita državne mature u ljetnome roku školske godine 2016. Budući da su konačne rang liste za upis na visoka učilišta. Upisi na fakultete završeni su pred koji dan, pa je sada poznat broj.

Jesenski rok upisa na fakultete 2016
Provjerite koliko je slobodnih mjesta ostalo za jesenski rok te koje. Osim 11 tisuća novih korisnika u NSK, evo koje su knjige 2016. Uvjeti upisa za sljedeću akademsku godinu.


Objavljene konačne rang-liste za jesenski upisni rok 2016.

Jesenski rok upisa na fakultete 2016
Ljetni upisni rok; Jesenski upisni rok. Jesenskog roka neće biti na Filozofskom fakultetu dok će se na PMF-u moći upisati samo nastavnički smjerovi na fizici, fizici i kemiji te fizici i. Jesenski rok nova je prilika onima koji se nisu upisali tijekom ljeta. Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u. Prijave za upis na studijske programe u jesenskom roku započet će. Znat ćete i na kojem se mjestu liste nalaze ti fakulteti, odnosno jesu li oni. Zatim ćete svoju odluku da želite upisati pojedini fakultet morati i potvrditi. Na prvom mjestu te rang liste je Kineziološki fakultet Sveučilišta u. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom.
Jesenski rok upisa na fakultete 2016
Rokovi za upis kandidata starijih od 25 godina koji su ostvarili pravo upisa na temelju.


Prije 1 dana - Ispitni katalozi i ogledni ispiti za državnu maturu 2016. Ispit poznavanja hrvatskoga jezika za upis u 1. Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole. Učiteljski fakultet u Sveučilišta u Zagrebu objavljuje rezultate Provjere posebnih. Zbog novog modela upisa temeljem državne mature, prvi se put u Hrvatskoj. U Zagrebu će tako jesenski rok imati Ekonomski fakultet, na kojem je ostalo 13. Objava rezultata - jesenski rok 2016.


Obavijest o upisu možete naći informacije o upisu na Pomorski fakultet u Rijeci.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.