subota, 17. lipnja 2017.

Kalkulator plaće porezna reforma

Kalkulator plaće porezna reforma Kalkulator za izračun plaće (osobnog dohotka) za 2017. U kalkulator unesite iznos svoje bruto ili neto plaće i provjerite kakve vas promjene očekuju početkom iduće godine. Porezna reforma 2017 - Obracun place.

Kalkulator plaće porezna reforma
Pomoću kalkulatora za izračun plaće možete izračunati svoju plaću u bruto ili. Najvažniji naglasci iz predstavljene reforme su porezno rasterećenje plaća i mirovina, a od 2018. Ministar financija Zdravko Marić predstavio je poreznu reformu.


Sve kalkulacije i izračuni koji su se dosad spominjali pokazali su se.

Kalkulator plaće porezna reforma
Oni i dalje neće plaćati porez, ali im ni neto plaća neće biti veća. Procjena plaće nakon porezne reforme koja je stupila na snagu 1. Pretplatnici imaju puni pristup tekstovima na. Izračunajte koliko će vam plaća rasti nakon porezne reforme. Uzimajući u obzir sve izmjene, tportal je izradio kalkulator na kojem možete. MARIĆ PREDSTAVIO VLADI Kreće porezna reforma: evo što. Marić je ponudio odgovor o tome koliko će plaće biti više od siječnja 2017. Dakle, sveobuhvatnom i cjelovitom poreznom reformom velika.


Ovdje možete naći arhivu obračuna za plaće, dohotke i honorare, bilo da za zadani neto trebate izračunati bruto iznos, bilo da iz bruta računate neto iznos.

Kalkulator plaće porezna reforma
Novosti koje donosi porezna reforma za 2017. Povodom porezne reforme koje je nova Vlada najavila za početak iduće godine, portal Moj Posao napravio je online kalkulator na kojem. Jedna od glavnih poruka porezne reforme je da nakon ove reforme nikome plaća neće pasti. Je li to baš tako provjerite u kalkulatoru. Bruto plaća : Doprinosi iz bruto plaće : Mirovinsko osig. Kućni je budžet ionako jedini jezik koji razumiju i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.