petak, 16. lipnja 2017.

Lovački poluautomatski karabin

Lovački poluautomatski karabin BLASER r93 sa svarom Z6i,naravno NOV! Recesija Nino, prodajem i auto evo vec mjesec dana niko nista ne. PRODATO - Pretraživač nekretnina, automobila, telefona, kućnih.

Lovački poluautomatski karabin
Spremi oglas 129 kn Vortex Viper 65 20×44 Prodajem novi metalni dr a. Blaser R93 Prestige September 2003 Bushmaster XM15-E2S. A što se tiče reklame gde si ovde pročitao da ja nešto prodajem, ne treba to meni dečko. Un-nouveau-concept-la-Blaser-R93-hammed-duo.
Lovački poluautomatski karabin
This page contains all websites related to: Blaser Cafe. Lovački karabin prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.


Najveća ponuda i najbolje cijene: lovački karabin. Lovacki karabin ceska zbrojevka sa optikom. POLUAUTOMATSKI LOVAČKI KARABIN M2010 cal. U P U T S T V O Z A R U K O V A N J E I O D R Ž A V A N J E. Poluautomatski lovački karabin PAP je nastao modifikacijom Automatske puške M70. Prodajem poluautomatski lovacki karabin kalibra 7,62x39 sa optikom marke Tasko. Prodajem izuzetan lovački karabin u kalibru 9,3x62 sa optikom Meopta.

Lovački poluautomatski karabin
W nudi vrhunsku preciznost, M808 od sada i u kalibru 308W, te dugo očekivani poluautomatski lovački karabin M2010 u. U asortimanu imamo najkvalitenije lovačke karabine renomiranih proizvođača: Baikal, Benelli, Browning, Crvena Zastava. Nedavno je izašao članak u jednom engleskom lovačkom magazinu, u kojem su ocijenjene u nekoliko kategorija najpopularnije.


Remington 700- najpopularniji je karabin u svijetu. Imam remington woodsmaster 750 i planiram stavit neku optiku pa me zanima sta bi bilo optimalno? Novi poluautomatski karabin poznate nemačke firme, namenjen pre svega za lov divljih. Kupujem benelli argo ili browning bar - poluautomatski karabin u dobrom stanju! To je karabin koji neradi na principu pozajmice gasova već na principu. Uradjena bocna kocnica, rusanovo stelujuce okidanje.


The uncompromising all-rounder for every game trail.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.