utorak, 6. lipnja 2017.

Velpro posao vozaca

Velpro posao vozaca Velpro posao vozaca C kategorije za područje od Rovinja do Dubrovnika. Poslodavac: BARREL CENTAR jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za. Tvrde kako ne mogu naći vozače kamiona iako ih ima na Zavodu i nude im dobre plaće.

Velpro posao vozaca
Dobre vijesti, 17 milijuna kuna vrijedan posao za ĐĐ Specijalna vozila. U Cerniku ukrao agregat za struju, alkoholizirani vozač mopeda. Natječaji za posao: Transport, skladištenje i logistika.
Velpro posao vozaca
Traže se djelatnici na području Zagreba, Poreča, Rovinja. Naravno, sve to se ručno istovara, a u posao ulazi i prikupljanje povrata.


VELPRO, partner za profesionalce, namijenjen je prvenstveno zadovoljavanju potreba malih trgovaca, hotelijerstva, ugostiteljstva i javnog sektora, odnosno. Naime, osim što vozači u PPK voze gradsku dostavu po gradu. Pomoci cemo Vam da jednostavno i brzo dodjete do novog uposlenika. Vozači koji su u potrazi za poslom imaju priliku zaposliti se ukoliko se. Oglas za posao objavljen Konzum, Banja Luka. Srednja škola 3 godine;Srednja škola 4 godine Zamolba: M. GRAS raspisao konkurs za obuku novih, a 80 bivših vozača tramvaja čeka posao.

Velpro posao vozaca
Opis poslova: utovar i istovar robe, dostava.


Hrvatskoj, zapošljava velik broj radnika tijekom ljetne sezone u našim veleprodajnim centrima. U cijelosti, vrsta ugovora: određeno - sezonski posao ( mj.), način. Traži najnovije poslove - Hercegovačko-neretvanski kanton na Careerjet, tražilici poslova. Konzum, tvrtka iz porfelja koncerna Agrokor u Bosni i Hercegovini posluje kroz prodajnu mrežu od 258 prodavaonica u kojima radi više od. Katana - novi direktor kompanije VELPRO Sarajevo. Sarajevo, članica je Agrokor koncerna, jedne od vodećih kompanija u jugoistočnoj Europi. Poslovna mreža - Javna nadmetanja, servisi za posao i vijesti. Katana – novi direktor kompanije VELPRO Sarajevo.


Velpro - Hrvatski veleprodajni lanac.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.