srijeda, 7. lipnja 2017.

Zamjena disk plocica golf 4

Zamjena disk plocica golf 4 Zamjena disk plocica golf 4 Zamjena kočionih diskova na Peugeot vozilima. Kočione pločice još možemo nazvati i disk pločicama. Kako pregledati i zamijeniti disk kočnice. Evo otkako sam kupio Golf 4 znam za ove zadnje DISKOVE i DISK PLOČICE, i prednje DISK PLOČICE. No, uhvatili se vi posla ili ne, ipak je dobro znati o čemu se radi i kako teče procedura zamjene. Disk pločice su potrošni materijal i traju.

Zamjena disk plocica golf 4
Postoji li ovakva procedura i za AUDI A-4 2006god 2000ccm benzin ? ProAuto – Kočnice – segment sigurnosti automobila na kojem ne. Spremljeno u privremenu memorijuSlično8.


Vrijeme zamjene disk-pločice dolazi onda kada se ona potroši do otprilike 2 do 4 milimetra do čeličnog. Pozabavio sam se tim pitanjem i pricaju ljudi o zamjeni disk pločica. Na Focusu 1,4 koji je kupljen nov na 55k km prednje disk. Golfa II na modelima koji su imali plocice a ne pakne nazad. Servisni paket - izmjena prednjih disk pločica i diskova Disk kočnice spadaju u potrošni materijal i ključne su za sigurnost u prometu. I ja zelim sto jeftinije proci inace, ali razmisli malko, sve 4 disk plocice 50 KM za Golfa 5 ?

Zamjena disk plocica golf 4
Ako ih kupis a da su ti "pretvrde". KAD JE VRIJEME ZA ZAMJENU DISKOVA I PLOČICA. Previše istanjen disk gubi svojstvo kočenja: Šahović.


Started by prec, May 03 2012 11:18 AM, 4 replies to this topic. Location:Vitaljina; Ime:Luko Mladošević; Auto:Golf 4. Kupio Delphi diskove i TRW plocice za 580kn i posao 150kn. Neznam kolko klip udje u celjust kad su nove pakne i novi disk pa mozda ta hrdja koja mi je. Kupiš novi auto on koči jako ljepo, na cca 60tkm, zamjene ti pločice koči on ali to više nije to. Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal. Dobro provjeri zamjenu remena, negdje se vec i na 90 mijenja.


Zamajac kvacilo Diskovi golf 4 passat 5 polo audi A4. TEXTAR DISK PLOCICE PREDNJE ZA F10 BMW 520d 2011.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.