srijeda, 7. lipnja 2017.

Kako napraviti farbu za kosu

Kako napraviti farbu za kosu Ovo je jedna od najstarijih tehnika farbanja kose. Farbu” možete napraviti od listova žalfije ili čaja žalfije u vrećicama. Potamnjuje kosu, a brinetama daje.

Kako napraviti farbu za kosu
Indigo prah se za bojanje kose koristi već više od 4. Ja sam pre par godina dobila Kanu za farbanje kose, neko mi je doneo iz jedne Arapske. Farbanje kose postalo je must have za veliki broj pripadnica lepšeg pola. Ipak mnoge od nas nisu uvek sigurne u kakvu boju želimo da.
Kako napraviti farbu za kosu
Za nekoga ko nije frizer, jako dobro se razumem u farbanje kose. Muka me naterala da naučim da se sama farbam, a umem da izvlačim i. Kako odabrati pravu boju farbe za kosu.


Kako predvideti kakva ce boja ispasti zavisi od dobrog. Kosu mozete ofarbati sokom iz kesica tako sto prokuvate u pola case vode i umocite krajeve. Kosu možete obojati potpuno prirodno bez ikakvih kemikalija. Skupe boje koje se nude na tržištu, koliko god. Za farbanje kose nisu vam više potrebni hemijski preparati bez amonijaka. Uz pomoć cimeta možete kosu posvetliti i za nekoliko nijansi.

Kako napraviti farbu za kosu
U plastičnoj činiji pomešate dve velike kašike regeneratora za kosu, četiri male. Ponekad je komplikovano rešiti se dileme koju je farbu za kosu najbolje upotrebiti kako bi ste došli do željene nijanse.


Mnoge od vas su nas pitale, kako se pravi preliv za kosu. Danas većina žena ali i muškaraca boji svoju kosu. Posjet frizeru i to redovito može značiti i potrošnju vremena i novca. Kafa se odavno koristi kao prirodna boja za kosu. Kako napraviti farbu za bojenje kose od kafe? Megapopularni ombre sada možete napraviti same i to uz pomoć jednog.


Dovoljno je samo da nanesete farbu za kosu na četku i nežnim. Možda zvuči neverovatno, ali i to je moguće. Potpuno prirodnim biljnim bojama možete postići. Farbanje je veoma zahvalno kada koristite dobre preparate dok preliv može samo da koriguje eventualne nepravilnosti. Zdravo, da li možete mi preporučiti neku bolju farbu za kose? I preliv nikad nije boja sa omota ili iz nijansera, preliv se pravi od više boja:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.