utorak, 27. lipnja 2017.

Značenje tetovaže sidro

Značenje tetovaže sidro Ove tetovaže često vidite na koži ljudi, ali šta one u stvari simbolizuju? Sidro zbog velikog značaja u navigaciji, u drevnim vremenima smatran je simbolom. Počelo je leto, sve više vremena provodimo pored vode - bazena, reke, mora, jezera.

Značenje tetovaže sidro
Koje je značenje tetovaža delfina, sunca i sidra? Sidro je simbol vernosti, nade i spasa, a tetoviraju ga oni koji su odlučili “pustiti korenje” ili zasnovati porodicu. Zašto mornari tetoviraju sidro na ruku? Ponekad nismo svjesni značenja tetovaža koje biramo.


Povijest tetoviranja seže 5000 godina prije Krista, a tetovaže su bile. No sidro, simbol vjernosti, nade i spasa, tetoviraju oni koji su odlučili. Bilo koju od ovih tetovaža ni u kojem slučaju ne stavljajte na vas. Tetovirajte neki tekst koji za vas ima neko značenje, neku životnu izreku ili slično. Znacenje simbola koji se koriste za tetovaze. Kao što je spomenuto, prvi tetovaža sidra pojavio u Egiptu. Ali sve, sidro elementa postaje jednostavno lijepe tetovaže, ne nose posebno značenje.


Simboli koji su značili svima isto, npr. Sidro – simbol nade, spasenja i vječnog života.

Značenje tetovaže sidro
Tetovaža bi trebala sadržavati vaše značenje. Teško je zamisliti američko tetoviranje bez. Krajnji nivo snage, moći, zajebanosti. Sidro: Oni koji su odlučili "pustiti korijenje" ili zasnovati porodicu izabraće sidro. Značenje tetovaža zavisi od istorijskog perioda i podneblja. Istetovirano prase ili petao, mornara je štitilo od nesreće, dok je sidro značilo, da je oplovio.


Umjesto tetoviranja cijele ptice neki ljudi su se odlučili za tetovažu perja. Skupili smo ovu zbirku slika nekih od najorginalnjih i najboljih tetovaža perja koje smo. Luka Nižetić ima devet tetovaža, među kojima su koordinate rodnog mu Splita.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.