nedjelja, 30. srpnja 2017.

Joppd putni nalozi 2016

Joppd putni nalozi 2016 JOPPD obrazac potrebno dostaviti najkasnije do 15. Godišnji obračun poreza iz plaće za 2016. Novo evidentiranje troškova službenih putovanja i terenskog dodatka u JOPPD-u.

Joppd putni nalozi 2016
Neovisno u kojem obliku se izdaje, putni nalog kao vjerodostoj-. Iznosi troškova koji se iskazuju u obrascu JOPPD iskazuju se u ukupnom. SEPA – promjene u platnom prometu od 06. Izmjene Pravilnika o porezu na dohodak koje se odnose na putne naloge.


Joppd putni nalozi 2016
U obrascu JOPPD više se neće iskazivati podaci o izdacima za smještaj i javni. I koji je to propisani iznos do kojega se ne oporezuje putni nalog? Jel od ove godine ide joppd po obračunu putnog naloga ili po isplati? U aplikaciji 204 Putni nalozi potrebno je na sve troškove staviti. Stoga, uz putni nalog obvezno se prilažu isprave ko-. JOPPD primjer popunjavanja: Troškovi služenog putovanja (putni nalog). Obvezni elementi putnog naloga (02.09.2016). Privremena nesposobnost za rad obrtnika i obrazac JOPPD (18.08.2016.).


Ostale troškove koji se možda radniku nadoknađuju prema putnom nalogu i dalje.

Joppd putni nalozi 2016
JOPPD treba iskazati nakon obračuna putnog naloga, neovisno o. Odboru za standarde financijskog izvještavanja (OSFI) je propisan rok do. Kod obračuna plaće za 12 mjesec 2016. Poštovani, ovdje možete pronaći upute za modul Putni Nalozi. Troškovi službenog putovanja i Ispravak i nadopuna putnih naloga (11.03.2014.) Garancija. Brzo i jednostavno upravljajte svojim putnim nalozima, locco vožnjama, i korištenjima. Porezna uprava, Izvor: Verlag Dashöfer. Dobro je da program putnih naloga omogući unos i neoporezivih primitaka po bilo kojoj osnovi.


Financijski izvještaji za razdoblje 1. PUTNI NALOG ZA SLUŽBENO PUTOVANJE U INOZEMSTVO; ROKOVI.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.