ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

Polovne kapije na prodaju

Polovne kapije na prodaju Na prodaju dvokrilna drvena kapija od mahagonije dimenzija širina 145cm. Prodaja metalne galanterije za vrt i okućnicu u oglasima sa slikama i cijenama metalne galanterije. Motor za dvorišna vrata kapiju težine do 500 kg Vodeći.

Polovne kapije na prodaju
Povoljno prodajem polovnu čvrstu metalnu ogradu. Kapije i ograde za dvorišta i terase, gelenderi i zaštitne rešetke za prozore i vrata. Polovne rostfrajne ograde povoljno, nazovite da bi ste ! Ugradnja i prodaja ograda,gelendera i kapija od aluminijumskih,kovanih i metalnih profila na.
Polovne kapije na prodaju
Prodajem 24m metalne ograde + velika kapija 3m.


Izradjujemo po vasoj zelji ili nasim predlozima sledece; kapije, ograde, gelendere, nadstresnice-lexan, gar. Kupujem knjige iz kućnih biblioteka. Antikvarne i polovne knjige iz kućnih biblioteka otkupljujem, na veliko i malo. Izradjujem inox ograde(balkonske , stepenisne i dvorisne) i kapije u raznim. PROIZVODNJA I PRODAJA LOVACKIH OGRADA. Proizvodnja ekskluzivnih kapija po Vasoj mjeri i zelji! Motor Pogon za klizne kapije , ograde Novo.


Prodaja različitih vrsta kapija i ograda fizičkim licima.

Polovne kapije na prodaju
DVORISNE OGRADE I KLIZNE KAPIJE MODERNOG DIZAJNA. Najrelevantniji, Najnovije gore, Najstarije. Ograde, kamene ograde, gabioni, kapije. Izrada kapija ograda garaznih vrata gelendera i dosta toga po vasoj zelji. Cena podrazumeva kompletno obostrano farbanje vrata (klasičnih dimenzija) ili ograda i kapija koje su od punog materijala (bez šupljina i slično) ukupne. U ponudi imam rozetne i poklopce za sve ostale dimenzije kutija.


Građevinske usluge Nis, Izrada svih vrsta ograda i kapija za dvoriste. Gvozdena kapija, ulična, dvodelna, dužine 3 metra i visine 2 metra, polovna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.