utorak, 25. srpnja 2017.

Kolci za vinograd cijena

Kolci za vinograd cijena Stupovi za ogradu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Ili postaviti novi ekonomičniji vinograd? POCINČANI STUPCI ZA VINOGRAD, Služe za izradu nosivih konstrukcija u vinogradarstvu, povrtlarstvu i voćarstvu.

Kolci za vinograd cijena
Izrađuju se od kvalitetnog čeličnog. Metalni pocinčani STUPOVI za ogradu i vinograd - Stup za ogradu metalni. Izražene su cijene s popustom za jednokratno plaćanje i s uračunatih 25% PDV-a. Novost u našoj ponudi su impregnirani stupovi za vinograd.
Kolci za vinograd cijena
Pumpa električna za pretok (ROVER BE-M30 IMQ MONOFAZNA).


Kolci za vrt, Dimenzije i cijene: 2. Sangoi pocinčani stupovi za vinograd. Visina: 170cm 33,54knVisina: 200cm 37,60kn tankiVisina: 200cm 39,64kn srednjiVisina: 200cm 41,66kn debeliVisina: 220cm. Neznam koja je cijena ovih tanjih kakvi tebi trebaju. Betonski stupovi za ograde, vinograde i voćnjake, i stupovi za protugradnu zaštitu izrađeni su od prednapregnutog betona kako bi. Armirano betonski stubovi za vinograde, vočnjake, i ograde. IZRADA BETONSKIH STUPOVA ZA VOĆKE, VINOGRADE,ŽIČANE OGRADE…. Uprava Hrvatskih šuma Karlovac fakturirala je ministrovu sinu Ivanu Čobankoviću kolce za vinograd po dvostruko nižoj cijeni.

Kolci za vinograd cijena
Proizvodnja betonskih stupova za ograde i vinograde.


Stupovi betonski za ogradu i vinograd, 200 kom, povoljno. Pvc kolci za poljoprivredu raznih dimenzija. Pretplatite se na besplatni newsletter i među prvima saznajte za najnovije akcijske cijene i pogodnosti. Navedene cijene odnose se na komad te na osnovni model bez dodatne boje i premaza. PVC stupovi za ograde i vinograde - 2 m stup 27 kn! Bagremovi stubovi su odlični za podizanje vinograda, malinjaka ili kupina, plantaža jabuka, a mogu se koristiti i za podizanje drvenih ograda.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.