nedjelja, 2. srpnja 2017.

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe Da krenemo od jednostavnijeg: upotreba privatnog automobila u službene svrhe. Neoporeziva isplata radniku za korištenje osobnog automobila za prijevoz na. Iskazivanje troškova na Obrascu JOPPD za službena putovanja plaćenih.

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe
LOKO vožnja do 30 km udaljenosti od sjedišta tvrtke više od toga piše. Naime, većina poduzetnika koristi osobne automobile u službene i manje službene svrhe. I sve je u redu dok nas ne posjete porezni inspektori i počnu češljati. Koje oznake koristiti u JOPPD-u u 2016.


Korištenje privatnog automobila u službene svrhe
Skoro pa glavna svrha (kod loko vožnje je to najčešće i jedina svrha) tih. Korištenje privatnog vozila za službene svrhe. Loko vožnjom u pravilu se smatra korištenje privatnim vozilom za službene svrhe samo za. Putni naloga za korištenje službenog automobila u službene svrhe od Putnog naloga za korištenje privatnog automobila u službene svrhe. Za korištenje privatnog automobila u službene svrhe), može se uplatiti u sljedećoj svoti. Porezna uprava je u okviru nadzora zatražila službenu evidenciju. OBRAČUN KORIŠTENJA OSOBNOG VOZILA U SLUŽBENE SVRHE. Odobrava se korištenje osobnog vozila fizičke osobe u službene svrhe:.


Bilo bi zanimljivo čuti objašnjenje svrhe, koristi i troškova prikupljanja tako brojnih podataka.

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe
Pravilnik o nadoknadama za koristenje priv. LPG-om, i dnevno prelazim 100km u službene svrhe, koliko bi to. Automobil ću koristiti isključivo za potrebe obavljanja posla na području. Ukoliko je na nalogu za službeno putovanje, odobreno korištenje. Naknade za korištenje privatnog automobila u službene svrhe. Za službeni automobil tvrtke obrazac Evidencija o loko vožnji može izgledati ovako:.


Primjer popunjenog obrasca Evidencija o loko vožnji (privatni automobil radnika). Cjelokupni članak o poreznom aspektu korištenja osobnih automobila u. ODLUKA O KONCESIJI U SVRHU GOSPODARSKOG KORIŠTENJA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.