utorak, 25. srpnja 2017.

Podešavanje ventila

Podešavanje ventila Relativno jednostavan, a izuzetno koristan i neophodan postupak. Sve se svodi na jednostavno podešavanje same radne duljine podizača. U slučaju motora, podešavanje paljenja ili benzin sa više oktana riješio bi problem, ali smo o tome već pisali, pa da ne duljimo.

Podešavanje ventila
Pozz ekipa Dao sam prošle godine mehaničaru da mi složi zazore na ventilima na tvorničke vrijednosti i rekao je da ih je na te vrijednosti i. U manualu piše kako se podešavaju ventili. Postavi se radilica u položaj "T1-4 tj prvi i četvrti klip u gornj mrtvi i bla truć, ps se u. Husaberg23 objava6 tra 2012Štelanje ventila - brušenje pločica ?
Podešavanje ventila
Ima li svaki auto podešavanje ventila? Lifestyle › AutomobiliSpremljeno u privremenu memorijuSlično25. Podešavanje ventila na Daihatsu Charade 1. Podesavanje_zazora_ventilaSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu1 SADRŢAJ Uvod 3 Elementi razvodnog mehanizma 4 Ventili 5 Materijal i oblik ventila 6 Sedište ventila 7 Opruge ventila 8 Greške na ventilima 9 Ventilske. Pomaže i ugradnja sustava za tlačno ubrizgavanje ulja, no prije svega pravodobno podešavanje zazora ventila.


Zanima me jel ima ko kakav priručnik gdje je objašnjeno kako se štelaju ventili na traktoru,autu ili motoru. Premda moram zamjeniti brtvu poklopca ventila jer podosta slini ulje po motoru, zanima me koji zazor mora biti na ventilima i kako se ustvari. Redovito pratim Vašu rubriku i jako cijenim sve savjete.

Podešavanje ventila
Treba li podešavati ventile na Škodi Fabiji 1. Sta se desava ako se propusti stelovanje ventila u vremenu navedene servisne kilometraze(60 000km)? Da li se pocinju osjecati neki simptomi. Proizvod je dostupan u ograničenim količinama.


Pločica Lombardini IM359 za podešavanje ventila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.