četvrtak, 20. srpnja 2017.

Radijator hladan dolje

Radijator hladan dolje Radijator hladan dolje Radijator u jednoj sobi je gore vruc a dolje otpuno hladan. Primjetili smo da nesto ne stima zato sto je ovih dana ta soba poprilicno hladna. Riješio problem hladnih radijatora u svojoj zgradi!

Radijator hladan dolje
Radijator hladan dolje
Spremljeno u privremenu memorijuSlično21. Ako je radijator na strani ulaznog ventila topal a na drugoj hladan.
Radijator hladan dolje
Imam 2 radijatora kod kojih samo gornji dio grije. A sto se tice ovoga da ti samo gornji dio radijatora radi cijelom.
Radijator hladan dolje
Nakon što su ih vratili, dva radijatora su sasvim hladna, mislim da su.


Drugo, zasto su ti u stvari hladni radijatori u donjem delu ? E sad, imao sam isti problem sa radijatorima godinama, gore topli dole hladni. Imaju veliki deo koji se otvara i dole su neke resetkic, kao sace. Postoji samo jedan ventil i nalazi se dole. Problem je sto je radijator gore vruc, a od pola nanize hladan.

Radijator hladan dolje
Da bi topla i hladna voda u radijatoru imale normalan tok, u radijatoru ne sme. Ali, NE MORA značiti da je razlog što su radijatori gore topli, dole hladni, ili jedna cev topla, druga hladna, to sve što si nabrojao.


I mi smo imali problem u pocetku, pa su nesto popravili, valjda je bilo vazduha u sistemu, radijator bude samo po vrhu topao a dole hladan.

Radijator hladan dolje
Prije 14 sati - Hm… to baš i nije najpametnije jer čim upalite radijatore oni počinju. Kad je hladan zrak dolje, sa sobom skuplja prašinu s poda koja struji. Zrak u radijatoru sprječava, da se voda, koja je potrebna za grijanje, optimalno raspodjeli, objašnjava. Većina prašine prođe kroz rešetke radijatora, no nešto i. Pri montaži bi šavovi na cijevima trebali biti okrenuti prema dole, a ako se cijevi. Kada „prva tura“ vruće vode iz kotlovske posude ode u radijatore, hladna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.