četvrtak, 20. srpnja 2017.

Tehnički i cestarina na rate

Tehnički i cestarina na rate Saznajte sve o uslugama koje pružamo u našim stanicama za tehnički pregled. I u Stanici za tehnički pregled vozila Croatia osiguranja na. Trebal bi informaciju ak neko zna dal se tehnički može platiti na rate?

Tehnički i cestarina na rate
Cestarina i naknada za okoliš koju samo prosljeđuju na tuđe žiro. IZJAVU O OBUSTAVI te plaćanje na rate:. Danas djeluje pod nazivom ORYX Stanica za tehnički pregled te je dio ORYX. Kalkulator za izračun naknada tehničkog pregleda je privremeno nedostupan zbog dorade.


Tehnički i cestarina na rate
Jedini u Hrvatskoj nudimo registraciju vozila na rate bez kamata i naknada. U sklopu naše stanice za tehnički pregled možete obaviti sve. Ako niste u mogućnosti sami odvesti vozilo na tehnički pregled, umjesto vas to može učiniti netko drugi pod uvjetom da pri sebi ima važeću osobnu iskaznicu. Obavite tehnički pregled na jednoj od naših stanica za tehnički pregled. Tehnički pregled, Homologacija, Atesti, Preventivni pregled. Ima li negdje u zg da je moguce platiti tehnicki pregled karticom na. EUR za tehnički, tablice i cestarinu na rate.


Uz novac koji damo za tehnički pregled, za ekotest, za registracijski. Vozači, pak, savjetuju: u pošti uplatite cestarinu, kupite biljeg od 30 kn i u.

Tehnički i cestarina na rate
Erste Maestro Plus karticom na 2 do 3 rate. Kao jednu vrlo interesantnu prednost našeg STP-a možemo istaknuti i plaćanje tehničkog pregleda i registracije vozila karticama na rate. Iako sva vozila koja sudjeluju u prometu moraju biti tehnički ispravna, gotovo svako četvrto vozilo ne prođe tehnički pregled u Republici Hrvatskoj. Cijena tehničkog pregleda prosječnog automobila sa 1400 cm3 iznosi oko 900 kn. JADRANSKO OSIGURANJE članovima nudi plaćanje na rate tehničkih pregleda automobila, cestarine, registracije, obveznog auto osiguranja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.