četvrtak, 20. srpnja 2017.

Ulje avokada cijena

Ulje avokada cijena Premda je masno na prvi dodir, ulje avokada se brzo upija i apsorbira u kožu. Kada se u kozmetičkom svijetu govori o avokadu, u fokusu je njegovo ulje fantastičnog učinka! Premda ga nije jednostvno pronaći na kozmetičkim.

Ulje avokada cijena
Uulje avokada ima blago zelenkastu boju i blagi miris. Najčešće se ovako dobijeno ulje koristi u kozmetici, kao visokokvalitetno začinsko ulje za salate te u njezi. Svi znaju da je ulje avokada vrlo pogodno za kosu, kožu i celokupno zdravlje ljudskog tela, a takodje se može koristiti i u ishrani. Avokado ulje; Sastav: vitamin A,B,D,E i K, lecitin, esencijalne masne kiseline.
Ulje avokada cijena
U slučajevima osjetljive kože ulje avokada pokazalo se učinkovitim, jer djeluje iznimno umirujuće i obnavljajuće te pomaže koži u obrani protiv.


Kosu njegujem uljima ( makadamija, suncokret, ricinus, avokado, badem ), maslacima. Dakle ista cijena, a dobijes hladno presano ulje. Ovo hladno cedjeno ulje je sličnog hemijskog sastava kao i maslinovo ulje, sa visokim. Cena za ulje avokada u bočici od 100 ml se kreće od 600 do 900 dinara. Za biljna ulja koja koristimo u kozmetici (za lice i tijelo) (a pogotovo u prehrani!). Ja sam kupila ulje od avokada po preporuci gospođe u ljekarni, lagano. Ta je sitna promjena očito bila dodatak triju ulja: avokado, argan i. Kemig povoljniji kada se preračunaju omjeri cijene i količine. MELVITINA bogata zbirka uljepšavajućih ulja utjelovljuje tradiciju i stoljećima prikupljano.


Ulje dobijeno iz ploda avokada bogato je vitaminima, esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima. Veoma se lako nanosi, brzo prodire i upija u kožu. Sva eterična ulja su dostupna u prodavnicama zdrave hrane ali cena im. Koliko god ga ova ulja zaslužila, nije mi nikako padao na pamet. Također ga koristim u mješavinama za lice u kombinaciji s biljnim uljima avokada, sjemenki marelice i jojobe. Ulje argana 30 ml, hladno prešano, 1512.


Cijene variraju ovisno o proizođaču, na slici su.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.