srijeda, 9. kolovoza 2017.

Citroen elysee cijena

Citroen elysee cijena Citroën C-Elysée koristi cjelokupno znanje i iskustvo marke CITROËN. Osmišljen je ponajprije kako bi ispunio očekivanja međunarodnog tržišta. Cijena vozila je s PDV-om i posebnim porezom (samo verzija bez opcija). Cijena osnovne izvedbe vozila uključuje poseban porez bez opcija. Rabljena Citroen C-Elysee vozila: prodaja Citroen C-Elysee auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama Citroen C-Elysee automobila. Citroën nudi seriju Medveščak s odličnim omjerom cijene i opreme za.


CITROËN C-ELYSÉE Francuski stil i dobra cijena.

Citroen elysee cijena
Danas je na hrvatskom tržištu službeno. Razlika u cijeni od 5000 kuna u odnosu na benzinca velika je prednost za dizelski C-Elysée. Prtljažnik od 508 litara je među najvećima. Naziv, U prometu od, Prijeđeni kilometri, Cijena. CITROEN C-ELYSEE MEDVEŠČAK PureTech82 - AKCIJA!


Spemili smo za Vas odličnu ponudu za Citroen C-Elysee s dvije varijante motora. Blue HDi 100, Te Citroen C-Eylsee Pure Tech 82 po fantastičnim cijenama. Glavni adut Citroena C-Elysee je početna cijena od samo 83. Kompaktna limuzina dužine 4,43 metra proizvodi se u Španjolskoj i ima.

Citroen elysee cijena
Radi se o modelu C-Élysée francuskog Citroëna koji svojim. Citroën prepoznali optimalan omjer cijene, kvalitete i pouzdanosti.


Usporedi oglas Prodajem rabljeno vozilo: Citroen C-Elysee Cijena: 62. Najvažniji Hyundaijev model po cijeni od 114. Generalno, C-Elysee ima odlično odmjerene cijene, a ukupnom ponudom lako će privući dosta. Motori: VTi 72 BVM5, HDi 92 BVM5 ABS + REF + AFU, Vazdušni jastuk za vozača i suvozača, Bočni vazdušni jastuci, Daljinsko centralno. Osim povoljne cijene, kupcima će se svidjeti provjerena mehanika koja se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.