ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

Kabel za auto prikolicu

Kabel za auto prikolicu ISO 9001); cijena je u skladu sa kvalitetom kabela; 6 žica: 1 mm + 1 žica:. Vršimo servis i popravak polovnih prikolica, te najam. Opis sa slikama kako spojiti 7 polnu utičnicu za auto prikolicu po ISO 1724.

Kabel za auto prikolicu
SAJLA SIGURNOSNA ZA PRIKOLICU CARTREND. Spajanje 7 polne utičnice za auto prikolicu po ISO 1724. Priključak za auto prikolicu (šema). Kako sam bio ubeđen da je priključak za prikolicu standardna stvar, iznenadilo me koliko u.
Kabel za auto prikolicu
Može se koristiti petožilni kabel tako da se premoste jednim vodom desna i lijeva pozicija i. Blatobran PVC auto prikolice (1 kom), 125. ABS- konfiguracije za priključna vozila tegljača, prikolice s centralnom osovinom i prikolice s. Osculati U skladu sa važećim propisima.


Kabel 7 m sa utikačem i utičnicom, 109. Kompletno od crne plastike, sa dijelovima od kromiranog mesinga. Model otporan, dugog vijeka trajanja i potpuno. Proizvodnja i prodaja auto prikolica, dijelovi za samogradnju, servis, reparacija i najam prikolica. Utikač za prikolicu Captor 13P muški.

Kabel za auto prikolicu
Dijelovi za sve vrste prikolica; ovjes, kočnice, sajle, svjetla i dr. Stitnici za sunce za auto + BESPL DOST.


Klupica za groblje, za dvoriste, za baste, za parkove. Početna » Auto » Autoelektrika » Prikolice-elektrika. Stranica 7- Utičnica za instalaciju od prikolice Mehanička radionica. Dakle treba ti: -produžni kabel 2x 1,5 mm2 je sasvim dovoljan (dužina tvoje potrebe) -auto utikač -neka lampa. Da li neko moze da mi posalje na pp ili da postavi ovde semu el. Konkretno,meni je instalacija uradjena ali. Valeryd dobavljač rezervni dijelova delova deli, pakne za auto prikolice avto prikolice camp prikolice.


Auto prikolice, kamionske prikolice kabal 7 zica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.