subota, 19. kolovoza 2017.

Plivajuci zamajac simptomi kvara

Plivajuci zamajac simptomi kvara Uloga plivajućeg zamajca je da smanji vibracije motora, da produži životni vek. Kada se javi kvar na plivajućem zamajcu na nekih u proseku 150. Medjuim nema one standardne simptome plivajuceg zamajca da krchi.

Plivajuci zamajac simptomi kvara
Jedan od neminovnih problema je i kvar na zamajcu sa dvije mase, takozvanom. Plivajući zamajac razvijamo tako da on služi tokom čitavog životnog. Zamajac se mijenja samo onda kada pokaže određene simptome.


Koji su simptomi ako je dotrajao plivajuci zamajac ?

Plivajuci zamajac simptomi kvara
Nego zbog cega nosac odlazi sta se tu kvari,znam da se menja ali to je statican deo. Takvi su simptomi i kod mene bili ovih dana i u petak je zakazana. Zamenu dotrajalih delova na automobilu je uvek bolje obaviti pre nego što dođe do većih problema i. Simptoma da je los plivajuci zamajac ima raznih, a ti si gore naveo nekoliko njih. Lamela za plivajuci zamajac nije klasicna lamela, tj. Postoji više znakova koji ukazuju na kvar ili istrošenost kvačila. Pre ugradnje novog kvačila i zamajca ( naročito kod plivajuceg zamajca), OBAVEZNO. Simptomi da je zamajac "riknuo" su nekontinualno ubrzavanje, tj.


BG) cena je od 180€ do 220€ navodno zavisi od kvara.

Plivajuci zamajac simptomi kvara
Da li neko zna koji su prvi simptomi otkazivanja plivajuceg zamajca. Kvar je brzo uznapredovao i vec posle deset dana je bilo gore nego pre popravke. Glavni simptom lošeg plivajućeg je : kada se ugasi auto dok ne stane motor čuje se. Po mom miljenju to su simptomi plivajuceg zamajca u ranoj fazi. Zanimam me misljenje iskusnijih na sta bi jos trebalo obratiti paznju, jel malo.


A tamo vam kažu da je problem plivajući zamajac? Morate se maksimalno informisati o svakom kvaru, i morate znati šta koliko košta. Dvomaseni zamajac je sastavni deo svakog modernog automobila koji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.