utorak, 15. kolovoza 2017.

Polaganje za viličara split

Polaganje za viličara split Programi stručnog osposobljavanja na više područja. Stručna osposobljavanje za armirače, ronioce, graditeljstvo i ostalo. VOZAČ MOTORNOG VOZILA, I razred, 4.

Polaganje za viličara split
Učilište VIRTUS - Split, Ustanova za obrazovanje odraslih. Pripremni seminari i organizacija ispita za polaganje stručnog ispita za energetska zanimanja. Program je namijenjen polaznicima za osobne potrebe i potrebe poduzeća koja žele. Rukovatelj STROJEM ZA POLAGANJE BETONA I ASFALTA (FINIŠERI).
Polaganje za viličara split
Obrazujemo polaznike za sva zanimanja prometne struke.


Prekvalifikacija za sva prometna zanimanja. Program trogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja kao i prekvalifikacije za zanimanje vozač motornog vozila realiziramo prema nastavnom planu i programu. U sklopu Elementa projekta 7: Uvođenje sustava e-learning modela poučavanja izrađen sustav za objavu nastavnih sadržaja na Internet objavljen e-priručnik. Tehničko učilište Vinkovci ustanova za obrazovanje odraslih. Na stranicama možete naći sve informacije vezane za programe obrazovanja. Stjecanje teoretskih znanja o namjeni i konstrukciji viličara; Svojstva dijelova. Mangler: splitZlatna vrata - Obrazovanjezlatnavrata. Centar organizira polaganje ispita iz aktivnog znanja stranog jezika.


Polaganje za viličara split
Isprava po završetku programa: Uvjerenje o osposobljenosti za viličara Upis u. Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Split izdao brošuru „Priručnik. Naručitelj: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Split. Besplatni sadržaji za e-učenje. Prilikom jedne prijave, polaznik se može prijaviti za najviše 3 programa istovremeno, za ostale programe, potrebno je direktno kontaktirati voditeljicu. GODIŠNJIH KONTROLNIH ISPITA ZA PALITELJA MINA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.