ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

Teslin generator

Teslin generator Energetske tvrtke ostvaruju profite zbog naših. Prečnik ove zavojnice može biti od. Evo kao prvo ne vjerujem da još nema na ovom forumu tema da bi netko doma napravio teslin transformator, iako vjerujem da su mnogi od vas.

Teslin generator
U svijetu problema i rješenja, neke ideje potiču nadu i skepticizam o ideji slobodne energije i na rubu ekološke katastrofe prema kojoj Zemlja. Planovi Teslinog magnetskog Generatora su se pokazali kao dobra ideja za John i Loua koji su sada milijunaši i njihovi planovi se se skidali sa. Ovo je kucna verzija Teslinog kalema,napaja se sa kucne mreze 220V.


VIDEO Snimio vanzemaljce: Teslu uplašili misteriozni, jezivi zvukovi!

Teslin generator
Munja ispaljena na najvišem kapacitetu generatora proizvodi energiju. Prije više od 100 godina je Nikola Tesla eksperimentirao sa rezonančnim generatorom. Njemački autor Burkhard Kainka je na svojoj stranici opisao izradu. Prije vise od 100 godina je Nikola Tesla eksperimentisao sa rezonancnim generatorom. Nemacki autor Burkhard Kainka je na svojoj stranici opisao izradu. Predstavljanjem moderne replike Teslinog transformatora koji sadrži napon od 12 miliona volti, ukazana je još jedna čast velikom srpskom.


Mnogi postrojenje upoređuju s famoznim HAARP-om u SAD-u, ali ono nije nikad bilo namenjeno da upravlja vremenskim prilikama. Alternativni ( besplatni ) izvori energije - Motor - generator 50 - 350 KS Kako sve više ljudi na svijetu gradi i izrađuje razne uređaje koji ko. Teslin transformator na Kalemegdanu (FOTO).

Teslin generator
Prilikom uključivanja uređaja, snažni strujni udar u obliku munje izlazi iz šiljka na bakrenom torusu ovoga Teslinog. Beograd danas slavi uspomenu na jednog od najvećih naučnika, koji je svojim radom zadužio čitavo čovečanstvo, čoveka srpskog porekla čije. Danas je izašao nacrt Teslinog generatora, a najavljen je i stravičan video koji će se uskoro pojaviti na toj stranici. Izrada vlastitog generatora Kućišta i napajanja. Uglavnom, za rotor generatora bi slozio magnete koji bi rotirali glavu, pa tako stvara struju.


Uporaba virov visoke napetosti in izdelava mini Tesline tuljave. Jaz ga ravno zdaj izdelujem, in sicer moram samo še navit sekundarno tuljavo in kupit NST. Nikole Tesle; Poskusi s transformatorji različnih moči. Drugače pa se pazi da se ne dozakneš slučajno primarnega kroga. U šumama, u blizini Moskve, nalazi se generatorsko postrojenje iz vremena Sovjetskog saveza. Neobična građevina u ruskom gradu Istra.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.