petak, 1. rujna 2017.

Auto upaljač ne radi

Auto upaljač ne radi Spremljeno u privremenu memorijuSlično29. Jednostavno do neki dan radio sve normala, i ja se nafuro kupio sebi onaj fm transmiter i da ga ustekam kad neradi. Neradi upaljac u autu a tim i problem ne puni navigacija Automobili.

Auto upaljač ne radi
Dakle pre 2 dana primetih da mi ne radi upaljac, tj ne dobija struju uopste! Možda je i bolje da nema struje kad auto ne radi, da ne bih. Evo da pitam, naime ne radi mi utičnica upaljača u autu, mislim da je izgorila ili tako nešto jer nekako ishabano izgleda unutra, a upaljača. Auto: Peugeot 206; Lokacija: Slatina.
Auto upaljač ne radi
SMART) u pepelu,kažem sad samo radi upaljač i. Kao sto pise u naslovu, kupio sam punjac za auto i kad stavim ne svijetli, ne puni, probao upaljac ne radi isto.


Kako osigurac zna da je auto ugasen? Pozdrav ako mi netko može reći na meganu 2 ne radi mi upaljač niti osvjetljenje oko samog upaljača. U golf v koristim Fm transmiter i svaki put kad ugasim auto moram ga. Išao sam uštekati onaj mali prijenosni hladnjak u upaljač od auta da mi ohladi vu-pi. Grand Motors banner Euro Auto banner Auto otpad Sole banner Led. Struja na upaljac ide direktno a i upaljac radi i bez kontakta, barem je.


Na Fiat Stilo imam utičnicu od upaljača koja radi samo kad je okrenut.

Auto upaljač ne radi
Jedino ne znam kak je kvaliteta zvuka prek toga, jel to radi na foru da ga se trazi prek radio stanice? Auto radio FM-Mp3 trransmiter-upaljač20 objava21 velj 2011fm transmitter za auto20 objava6 velj 2010Više rezultata za forum. Doduse, od kad imam auto nikad upaljac nisam. Nesto sam poceo ovih dana da palim cesce, ode i po 2-3 dnevno, pa sam provalioda mi ne radi upaljac. Da li to uopste moze da se pokvari.


Mislio sam dal se radi o 156 ili 147 ili nekoj drugoj al nema veze vidim sa. A ide za upaljac, izvadi taj osigurac i pogledaj dal je OK ako nije zameni i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.