petak, 1. rujna 2017.

Četkice za šminkanje bipa

Četkice za šminkanje bipa Kako bi što bolje aplicirali, najbolje je upotrijebiti četkicu za obrve. Kod šminkanja malih očiju počinjete s neutralnom bojom npr. Konturiranje lica, sve popularnija metoda šminkanja možda naizgled djeluje vrlo komplicirano i kao nešto što oduzima puno vremena, no prava.

Četkice za šminkanje bipa
Sve kistove imate kupiti u Mulleru na Essence polici, dok su samo pojedini dostupni na policama u Dm-u i Bipi. Kupljen je u BIPI, cijena je oko 150 kn, no ja sam iskoristila svoj rođendanski popust od 15%, pa sam ga platila nešto manje. Look by Bipa kistovi - uzela sam tri kista i to veliki kist za puder, kist za. Noelle set make up kistova i četkica – novost na hrvatskom tržištu beauty.
Četkice za šminkanje bipa
Noelle kistovi dostupni su u svim Bipa drogerijama.


Najčešća su pak ona o tome koji su osnovni kistovi za šminkanje, koje. Ovdje moram spomenuti i kosi Bipa kist za rumenilo koji je dostupan. Za besprijekorno nanošenje šminke kistovi su nezamjenjivi pomagači. Tagovi: kistovi, šminkanje, Bipa, aplikacija makeupa, povoljni kistovi. Moj je favorit ovaj preslatki ljepotan kupljen u Bipi za 34,90 kn. Zbirka nije velika ali me uvijek jako dobro služila, što za šminkanje sebe što drugih. Zato su make up kistovi i četkice neizostavan dio svake kozmetičke torbice.


Bipa vikend akcija -30% dekorativna kozmetika i pribor za šminkanje Bipa.

Četkice za šminkanje bipa
Kvaliteta kistova kojima se šminkate jednako je bitna kao i kvaliteta šminke koju nanosite na lice. Bell; OLOVKA USNE BELL PRECISION 01; Make up - Make up; 21,99 kn. Depend; Depend Umjetne trepavice No. Dakle, radi se o Bipinoj robnoj marki “LOOK by Bipa” i svaki je u prosjeku 30. Pozdrav lijepi moji, danas sam vam odlučila reći koju više o povoljnim Body&Soul kistovima koje možete pronaći u Mulleru. LOOK by BIPA, Mascara brush: Ovo mi je najdraža četkica iz Bipe i najčešće je.


Treba mi svaki dan, čak i onda kad ne stavljam šminku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.