utorak, 26. rujna 2017.

Diktat iz bosanskog jezika za 7 razred

Diktat iz bosanskog jezika za 7 razred Provjera znanja iz Bosanskog jezika i književnosti: obrađena gramatičko - pravopisna pravila. U navedenim rečenicama pronađi i na liniju napiši objekte: Seljaci oru njivu. PRAVOPISNI I REČENIČNI ZNAKOVI, VELIKO I MALO SLOVO U.

Diktat iz bosanskog jezika za 7 razred
Test: Povijest hrvatskog jezika (8.r.) Petra, 8731. Predikatna i subjektna rečenica, provjera, VII. Povratak na popis lekcija - hrvatski 7. Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje.
Diktat iz bosanskog jezika za 7 razred
Polugodišnji test iz srpskog jezika za sedmi razred.


Evo novog tekst koji vapi za ispravljanjem pravopisnih grešaka! Pazi, u tekstu se pojavljuje i upravni govor, dok znak (...) znači da je deo. ZA ŠKOLE KOJE REALIZIRAJU NASTAVU NA BOSANSKOM JEZIKU. Novim Nastavnim planom i programom viši razredi devetogodišnje osnovne škole dobili su. Pravopis bosanskog jezika; 2 I. Pisanje velikog i malog slova; 3 Pisanje riječi. Kao opće imenice bog, boginja, božica, sotona, šejtan i dr. Sinteza gradiva jezika sedmog razreda.

Diktat iz bosanskog jezika za 7 razred
Powerpoint Templates Page 6 Free Powerpoint Templates Page 7 Imenica u službi atributa zove.


Državno Natjecanje iz hrvatskog jezika od 9. RAZRED - konačni poredak (XLS: 24 kb); 7. Koja je riječ POGREŠNO napisana? Kneginja Jelena drhtala je još uvijek od same pomisli na taj CJELOV. Operativni plan LIKOVNA KULTURA 2. Hrvatska krijesnica: udžbenik hrvatskog jezika za 7. Stavi kvačice na slovo c tamo gdje je potrebno ! Pokraj kuce u šumi tece potocic. Zecica je dovela male zecice na rucak. Rečenice prepiši pisanim slovima ! Radne listiće koje ovdje možete pronaći u formi za jednostavno printanje bez ikakve naknade (PDF format) osmislila je i napravila moja prijateljica Klaudija Wild. Stručni tim za bosanski, hrvatski, srpski jezik i književnost:.


Bosanski, hrvatski i srpski jezik i književnost.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.