srijeda, 13. rujna 2017.

Mazda 3 njuškalo

Mazda 3 njuškalo Rabljena Mazda 3 vozila: prodaja Mazda 3 auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama Mazda 3 automobila. Mazda 3 Sport 1,6 DIESEL PRVI VLASNIK SERVISNA KNJIGA NA IME KUPCA. Rabljena Mazda CX3 vozila: prodaja Mazda CX3 auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama Mazda CX3 automobila.

Mazda 3 njuškalo
Prije 7 dana - Rabljena Mazda MX-3 vozila: prodaja Mazda MX-3 auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama Mazda MX-3 automobila. Prodajem rabljeno vozilo: Mazda 3 Cijena: 149. Mazda u novoj trojci nudi samo jedan dizelaš, i to sa 150 KS.


Osnovni paket opreme Challenge posjeduje gotovo sve.

Mazda 3 njuškalo
Razmišljate li o kupnji automobila, Njuskalo. Mazda, Opel, Citroen može, a ostalo je za željezo, za Yuga dajem 10 boca od jogurta! Mazda grabi velikim koracima naprijed, globalno i u Europi bilježeći samo uzlazne prodajne brojke, a sad bi joj dodatni vjetar u leđa mogao. Mazda CX-3 Attraction klima, Godište: 2016, Prijeđeni kilometri: 4100 km. Mazda 6 Combi Sport CD 136 TE, 2003 2,899.


Na prvi pogled CX 3 izgleda kao CX 5 koja se stisnula na suncu, novi jezik u Mazda dizajnu govori o mnogo mišićavijoj izvedbi u. Koliko dođe pumpa goriva za mazdu 3 2006 (80kw 1.6 PSA- motor). Nije mi se dalo slikati auto i staviti ga na Njuškalo, jer sam morao popraviti neke točkice. Jamstvo 15 mjeseci + Poklon polica AO.

Mazda 3 njuškalo
Mazda - vjetrobransko staklo, prednje staklo, stražnje staklo, bočno staklo, set lajsni. Već godinama među prvih 5 hrvatskih siteova po reachu, a nije jedan od portala sa ŠOKANTNIM! On-line prijavom na servis osigurat ćete dodatni popust u visini 3% na.


Htio staviti starome jedan oglas u njuskalo i uveli naplatu oglasa za osobna vozila. Na kraju moj dojam je da je jedino ta mazda 3 OK.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.