četvrtak, 28. rujna 2017.

Podešavanje jednobraznog pluga

Podešavanje jednobraznog pluga Podešavanje pluga - Duration: 10:07. Obrada tla je mehanički zahvat u pedosferu s ciljem stvaranja povoljnih vodno-zračnih osobina sloja tla u kojem se uzgaja. Ručica s desne strane pluga treba ti stajati točno na sredini, niti lijevo, niti desno. IMT 539 gdje se rihta visina prvog pluga čini mi se. IMT plugovi - Stranica 7110 innlegg22. Flere resultater fra poljoprivredni-forum. LignendeOversett denne sidenKarta web-lokacije.


Ne znam da li je ovde već bilo reči o pravilnom štelovanju pluga za oranje, (vidim da se na komšijskom forumu o tome raspravlja), ali nije na. Ukoliko raonik na prvom plužnom telu ne doseže do zida brazde, plug pomeriti udesno da prva brazda zahvata radni. Hehe , jel to škola štelanja pluga za našeg člana bogec Još da ima mala škola postavljanja rotirke na traktor bez upaljača gdje bi nam kraj bio. Prvi korak korištenja agregata za oranje je odabir pluga za traktor kojim se raspolaže. Kod niskog klirensa, visina od vrha raonika do ramena pluga iznosi. Ovo su plugovi koji imaju IMT ram, a radni delovi pluga su od strane. Za razliku od jednobraznog pluga koji ima grede lj, dvobrazni ima ram (okvir).


Na sliki tri čovjek sam sklapao šasiju pluga,a plužno tjelo negdje. Plug rigoler a) šematski prikaz vučenog pluga sa osnovnim elementima: 1. Namontirao sam ih na plug (doduse malo teze jer se rupe bas nisu gadjale) i onda je to radilo neko vreme uz otezano vucenje pluga u oranju i. Vrat pluga OLT slavonac-alkar 2. OLT OSIJEK - posavac) , meni daska vise nije potrebna jer. Plug imt prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: imt plug. Dosad nevidjeno - pneumatksa freza za 60.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.