četvrtak, 28. rujna 2017.

Pravni fakultet split upisi

Pravni fakultet split upisi Sve o upisima na prvu godinu Integriranog studija i stručnog Upravnog studija. Upis na prvu godinu Integriranog studija i stručnog Upravnog studija. Ta je analiza pokazala da se studijski program na Pravnom fakultetu u Splitu u.

Pravni fakultet split upisi
Sveučilišta u Splitu koje u polju pravnih znanosti ustrojava i; prenosi sve vijesti. Pravo upisa na studij stječu pristupnici koji su ostvarili pravo upisa i potvrdili. Program stručnog upravnog studija Pravnog fakulteta u Splitu donekle je usporediv. Za upis na stručni studij mogu se prijaviti pristupnici koji su završili bilo koji.


Pravni fakultet split upisi
Sve o upisu na prvu godinu Integriranog studija i Upravnog studija, u jesenskom upisnom roku, za akademsku. Tu možete naći Vodič za brucoše Pravnog fakulteta u Splitu sa mitovima o studiranju, uvjetima upisa, bodovima, prijemnom, x-icama, kopiranju, kolegijima. Otvorio sam ovaj thread da svi oni koji studiraju na pravnom faksu u Splitu ili su diplomirali na ovom faksu da podijele svoja iskustva s ostalima! Izravan upis na studij u statusu redovitih studenata, pod uvjetom da polože državnu maturu i zadovolje. Filozofski fakultet u Splitu dobiva uspjehom bolje maturante nego. Nastava, ustroj fakulteta, osobne stranice studenata i povijest.


Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Prema Havranek za očekivati je da će konkurencija pri upisima na najtraženije fakultete postajati sve veća. Pravni fakultet, Zagreb 4,01 1212 49.

Pravni fakultet split upisi
Ispunjavanje ankete je uvjet za upis više godine studija ili završetak studija. Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za upis studenata u prvu godinu. Najviše je slobodnih mjesta, čak 116, ostalo na Pravnom fakultetu. Nisam mislila da će mi nakon završenog fakulteta biti neugodno reći da sam. Ako ga nekim divnim čudom upiše pa dotični postane odvjetnikom.


Split,polože 3,4 ispita koja su lakša nego u Os,i. Upis na studij obavlja se na temelju javnog natječaja koji sveučilište objavljuje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.