četvrtak, 28. rujna 2017.

Prekvalifikacija hzz

Prekvalifikacija hzz Hrvatski zavod za zapošljavanje provodi mjere obrazovanja radi. HZZ program prekvalifikacije provodi isključivo za deficitarna zanimanja, najčešće traje devet mjeseci, nezaposlena osoba mora imati minimalno srednju školu. Naziv operativnog programa i fonda EU:.

Prekvalifikacija hzz
Prošle godine preko HZZ-a ponuđena je edukacija za čak 57 zanimanja. Najviše novih diploma podijeljeno je za zanimanje zaštitara. Prekvalifikacije traju od tri mjeseca naviše, a ustanove. Iz HZZ-a Zagreb planiraju tako obrazovati 600 ljudi te se nadaju da će se javiti.
Prekvalifikacija hzz
Obrazovanje nezaposlenih osoba za potrebe tržišta rada uključuje programe stručnog osposobljavanja, prekvalifikacije i stručnog.


I to ti nema toliko veze sa HZZ - om koliko sa Gradskim poglavarstvom. One glupače na burzi ti o tome. Karijera - HZZ prekvalifikacije – objašnjenja sa Zavoda - Posao. Ovo je odgovor središnje službe HZZ-a na naš upit za dodatna objašnjenja prekvalifikacija na HZZ-u. Programi prekvalifikacije za nezaposlene osobe. Posao preko zavoda za zapošljavanje trenutno traži više od 320 000 ljudi, a oglašeno je.


Imam nedoumicu vezanu uz rad HZZ-a. U više navrata sam naglasila svojoj savjetnici da sam zainteresirana za prekvalifikaciju za.

Prekvalifikacija hzz
Najagilniji u traženju prekvalifikacija bili su ugostiteljski i trgovački radnici, kaže Miroslav Delić, pročelnik splitskog HZZ-a. Ako moze inf kad kreće prekvalifikacija za njegovatelje. Kod prekvalifikacija najtraženiji su programi koji ne traju dulje od šest mjeseci. Obavijesti od HZZ-a za poslove na koje se trebam javiti bile su rijetke.


Kad sam pokušao da mi prekvalifikacija bude plaćena preko Zavoda. Savjetnik mi je ponudio prekvalifikaciju tj. Pošto mi nije znao dati nikakve inforamcije. Ako vas je HZZ uputio na neki od oblika obrazovanja imate pravo na plaćanje ukupnih troškova obrazovanja po verificiranim programima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.