srijeda, 27. rujna 2017.

Rodezijski gonič forum

Rodezijski gonič forum On nam se svidio zato sto je veliki pas za stan, navodno. Zašto rodezijski ridgeback in Pasmine, izložbe i uzgoj pasa Forumfoursoftpaws. Drage Šapice, potaknuta interesom jedne od vas pokušat ću navesti razloge zašto sam odlučila nabaviti baš RR-a.

Rodezijski gonič forum
Tu još uvijek vlada mišljenje da pas kojeg zovu i "gonič lavova" mora biti izrazito jak i snažan. Memorijal "MATO TULIČIĆ" - specijalka goniča2 objava25 svi 2009Popis uzgajivačnica diljem Hrvatske, Europe i svijeta11 objava5 ruj 2006CAC Koroške ( SLO ) 10. Rodezijski riđbek - lovac na lavove! Pet centar forum › Emotivni kutak › Moj ljubimac je najljepši!


Rodezijski gonič forum
Stigao je na danasnji dan, i osvojih srce. Spremljeno u privremenu memorijuSlično6. RODEZIJSKI gonič lavova impresivan je veći pas neovisnoga. Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index. Podrazumevano Re: rhodesian ridgeback - gonic lavova. Ibički hrt,velški terijer,irski terijer 54. Vrlo su predani svojim vlasnicima, no prije će ih. Arubinu sliku u oglasima Foruma o ljubimcima.


Rotvajler Ruski hrt - Borzoi S Samojed Shih Tzu Sibirski haski.

Rodezijski gonič forum
Huberta i sve se nadam kad dođe vrijeme da. Stasit, misicav i samouvjeren pas,koji isijava snagom brzinom i istrajnoscu. Ovo je tema o tome i možda još nekoga sa foruma to isto zanima. Siniša Rančić (SRB)- Srpski gonič, Srpski trobojni gonič, Crnogorski gonič. Permissions in this forum: Ne moľeą odgovarati na postove.


Poreklom iz Južne Afrike, rodezijski ridžbek je jedini pas na svetu koji na leđima ima karakterističnu šaru ridž. Mali engleski hrt,šar-pej,oštrodlaki foksterijer 52. LARI, vlasnik: Milorad Vićentijević, Valjevo. DARWESHI MAISHA ABDALLAND, vlasnik: Marija Tatomirov. Primetio sam da nema ove teme na forumu, a smatram da bi mogla biti zanimljiva. Ovaj pas je pre svega gonic stoke, a goni i cuva sve, od ovaca, krava.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.