srijeda, 27. rujna 2017.

Volvo penta dijelovi rijeka

Volvo penta dijelovi rijeka Trgovina brodskim i industrijskim motorima i rezervnim djelovima Rijeka. U našoj ponudi Rezervnih dijelova možemo Vam ponuditi veliki izbor originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za unutarnje i vanbrodske motore renomiranih. To vrijedi i za dijelove i dodatnu opremu.

Volvo penta dijelovi rijeka
Svaki dio i dodatna oprema za Volvo Pentu je pažljivo osmišljen, temeljito testiran i provjeren za rad s motorom ili. Ispušni sustavi i pribor (Barr-marine) Termostati,crijeva. CIJENA S POPUSTOM u kunama: 52,79 Kn Cijena s popustom u Eurima:.


Asortiman opreme je raznolik i sadrži sve potrebne servisne dijelove za.

Volvo penta dijelovi rijeka
Jadrolinija Rijeka; “Luka” Rijeka ; HRM-MORH Postrojba za Specijalna. Ukratko - dijelovi SEKRA - Sesvetski Kraljevec (potraži u imeniku), servisne i. Se more u Rijeci kupit ispušna grana za torpedo B731, neki su. Servis obavljamo u skladu sa propisima proizvođača i svih brodskih registara za certificirane brodske. Programski paket za pregled dijelova iz MARINE POWER - QUICKSILVER proizvodnog programa. Volvo Penta, Mercruiser, Yanmar,Mercruiser Cummins Diesel, Nanni diesel. Kod nas možete obaviti servis u sklopu. Predmet tendera, Rezervni dijelovi motora volvo penta za brodove flote.


U našoj tvrtki nudimo Vam servis, veleprodaju i maloprodaju originalnih rezervnih dijelova i plovila grupacije Mercury Marine , rezervne dijelove za Volvo motore. Cink anode, manžetne motora Rezervni dijelovi za motore VOLVO. Rijeka, Riva 16, OIB 38453148181 (u daljnjem tekstu: Naručitelj), temeljem. Rezervni dijelovi brodskih i vanbrodskih motora Rijeka, Primorsko goranska županija. Toyota, brodski motori i rezervni dijelovi, auto dijelovi. Motori, rezervni dijelovi i oprema za plovila.


Brodooprema-dijelovi, Primorsko-goranska prodajem turbo punjac kpl sa granom za volvo penta 43 kw potpuno novo i nekoristeno. VOLVO PENTA za brodove flote Jadrolinije, a s ciljem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.