subota, 7. listopada 2017.

Allround paleta za konturiranje

Allround paleta za konturiranje Osobno preferiram "klasično" konturiranje sa praškastim proizvodima. Zahvaljujući Kim Kardashian, konturiranje je postalo izuzetno popularno danas te ćete rijetko naići na makeup artiste koji ne konturiraju lice. Prime and Fine Professional Contouring palete.

Allround paleta za konturiranje
Osim toga, čulasam da je ova mala paletica jako praktična za konturiranje, ako ne želite. Započeti ću sa All Round Concealer paletom pošto se ona već duže vrijeme. Prva dva su smeđe boje i služe za konturiranje, prvi je nešto. MODELIRANJE Paleta za konturiranje sadrži četiri kremaste mat teksture i highlighter sa svjetlom-reflektirajući pigmentima za savršeno definiranje lica.


Allround paleta za konturiranje
Cijela paleta opcija kako bi uvijek odlično izgledali. Tagovi: catrice, catrice all round, konturiranje, korektor, paleta korektora. Zdrav, blistav ten je osnova za izgled tijekom proljeća i ljeta. Novi proizvodi poput Allround palete za konturiranje pružaju. The Prime And Fine Professional paleta za konturiranje lica pruža profesionalni set za konturiranje svakog oblika lica. Dvije nijanse koje se lako blendaju su.


U ovoj paleti nalazi se 5 kremastih korektora od kojih prva tri služe za prekrivanje nepravilnosti, ružićasta boja za prekrivanje podočnjaka. CATRICE Sand Nudes paleta sjenila za oči. CATRICE Allround paleta za konturiranje.

Allround paleta za konturiranje
Dugo sam željela imati neku savršenu paletu za konturiranje, stoga sam izabrala ovu paletu u nadi da će mi ostvariti želju. ALLROUND CONTOURING PALETTE BY CATRICE. Allround paleta za konturisanje sadrzi 5 kremastih nijansi od kojih su 4 mat,a treca.


Već sam vam o ovoj paletici pričala (recenzija ovdje). Catrice Catrice HD Liquid Coverage Foundation. Ima prelijepe boje i dobra pigmentacija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.