nedjelja, 1. listopada 2017.

E matica svjedodžbe

E matica svjedodžbe E matica svjedodžbe Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Završetkom nastavne godine predstoji razdoblje upisa zaključenih ocjena u sustav e-Matica i ispis svjedodžbi za učenike osnovnih i srednjih. Na kraju školske godine omogućen je ispis svjedodžbi na temelju unesenih.

E matica svjedodžbe
U aplikaciju „e-Matica“ ugrađena je nova funkcionalnost koja omogućava automatski ispis svjedodžbi za učenike osnovnih i srednjih škola. U nastavku su dostupne upute za rad u e-Matici.
E matica svjedodžbe
Matica je centralizirani sustav Ministarstva znanosti i obrazovanja koji služi za. S današnjim danom je, zbog potrebe izdavanja svjedodžbi maturanata, razrednicima omogućen ispis svjedodžbi za tekuću školsku godinu iz.


Matica upute – uređivanje podataka na kraju školske godine. Nesto više o problemima E-Matice moze se pročitati ovdje. Grupa predmeta za svjedodžbe" gdje je moguće odabrati je li predmet dio. Je li stvarno bitan, recimo, redoslijed predmeta na svjedodzbi? Radim u dvije zagrebačke osnovne škole i znam da nikada nismo ispunjavali ni matične knjige ni e-maticu ni svjedodžbe dok nisu održana. Profesori i razrednici se bune jer su uočili pogreške u radu e-Matice dok iz.


E matica svjedodžbe
Samoborski nastavnici i dalje muku muče s nepouzdanom e-maticom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. SKUPI elektronički sustav Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa ovih je dana potpuno. Jutros smo isprintali većinu svjedodžbi, neke iz e-matice, a neke ne znam od kuda. Svjedodzbe su popravljene tek u ponedjeljak popodne. Razredne svjedodžbe koje se izdaju učenicima osnovnih škola na. Matična knjiga (matica učenika) je službena evidencija o učenicima u koju se upisuju. Ove godine sve su učeničke svjedodžbe tiskane na vrijeme, a prvi su put tiskane i svjedodžbe za. Do danas je u projekt e-Matice uloženo devet milijuna kuna.


Iako su svi učenici već ovog tjedna trebali imati svjedodžbe u rukama, to se nije dogodilo, a razlog tome je pad servera E-matice Ministarstva. Fuchs: Sve svjedodžbe bit će spremne večeras. Nakon što se ovoga tjedna u školama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.