nedjelja, 1. listopada 2017.

Indijski orah kalorije

Indijski orah kalorije Indijski orah je bogat gvožđem, selenom, fosforom, magnezijumom i cinkom. Sledeći tekst će vam pružiti informacije kakve sve zdravstvene. Zbog svog nježnog okusa indijski oraščić je mnogima omiljeni snack koji se može kupiti skoro u svakom supermarketu tokom cijele godine.

Indijski orah kalorije
Na područje Indije ovaj orah su preneli Portugalci, a danas je Indija. Da je indijski orah afrodizijak i to dobar,znala su još i amazonska plemena. Danas se zna da je indijski oraščić iako sadrži kalorije odlično. Kako se koristi indijski oraščić za dobro zdravlje i kao prirodni afrodizijak.


Indijski orah kalorije
Kakav je njegov sastav, sadrži li kalorije i koja je cena. Orah pekan je odličan za neurološko zdravlje, oslobađaju od grčeva, napetosti i umora. Za razliku od jabuke cashew, sjeme ovog ploda – indijski oraščić – je. Poreklom iz severoistočnog Brazila, indijski orah se smatra najzdravijim semenom slatkog mirisa i ukusa. Cena za indijski orah je slična kao cene orašastih plodova, možda nešto malo viša. Ima indijski orah kalorije i to 560 na 100 grama. U ovom članku čitajte: – sastav indijskog oraha – indijski orah i zdravlje – kalorije – dnevna doza – indijski orah kao afrodizijak – u trudnoći. JEZGRASTO VOĆE (ORAH, LEŠNIK, BADEM, INDIJSKI ORAH, PISTAĆI,-KESTEN) SASTAV I NUTRITIVNA VREDNOST jezgrasto voce.


Energetska i nutritivna vrednost na 100 g.

Indijski orah kalorije
Kalorije: 579 Kalorije iz masti: 449. Uđite u trag kalorijama za preko 650 namirnica! Skupini orašastog voća pripadaju orasi, kesteni, bademi, kikiriki, lješnjaci. Upravo zato, navest ćemo neke od njih, koliko kalorija sadrži. Možda nisu baš najjeftiniji proizvod koji. Bademi, orasi, lješnjaci ili možda indijski oraščići?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.