utorak, 3. listopada 2017.

Kako prepoznati nulu i uzemljenje

Kako prepoznati nulu i uzemljenje Prolaskom kroz materijale električna struja ispoljava toplinski učinak, odnosno zagrijava materijal kroz koji prolazi. Isto tako, ona može ispoljavati i magnetski. Istosmjerna struja je pojam koji označava električnu struju čiji tok elektrona ne.

Kako prepoznati nulu i uzemljenje
Simboli: Omski otpornik je električno trošilo koje protoku električne struje pruža omski. HA HA Ako ista znam to jeonda nesto o struji pa vi radite sa izmjenicnom strujom ne radite sa istosmjernom zato no sikiriki sve sto je na 220 V. U slijedećim tablicama predočeni su najvažniji simboli koji se danas koriste za. Zaštita od nesimetričnog opterećenja (na inverznu struju).
Kako prepoznati nulu i uzemljenje
Za prikaz elemenata koriste se grafički simboli. Simbol opisuje djelovanje nekog elementa.


Iznad sabirnica stavlja se oznaka vrste struje i. Energiju koju pretvara u svjetlost zaruljica je dobi- la iz baterije. ZA PRIKAZ ELEMENATA KORISTE SE GRAFIČKI SIMBOLI; JEDINSTVENA. Elektricna struja prenosi elektricnu. SABIRNICA STAVLJA SE OZNAKA VRSTE STRUJE I POGONSKI NAPON. Snaga istosmjerne električne struje – električna snaga. Nije mi jasno (ima li neko mozda ideju) sta je "pametni" majstor mogao uradit pa da na uticnici ima napon izmedju nule i uzemljenja, a FID ne.


Kako prepoznati nulu i uzemljenje
Kako odrediti koja je zica nula a koja uzemljenje na primer na trofaznu. Uzemljenje (masa) je jedna od najbolnijih točaka računalnog sustava. Najjednostavnije ti je na uticnici u zidu spojiti uzemljenje i nulu ako. Dali kroz uzemljenje prolazi struja kad je nešto uključeno u utičnici. Mjerio sam pod naponom uzemljenje i nulu sa sabirnica i nema napona. Da li je moguce da se nula i uzemljenje negdje diraju a to je onda. Naponi u MONOFAZNOJ priključnici: 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.