nedjelja, 26. studenoga 2017.

Kbc rebro nuklearna medicina naručivanje

Kbc rebro nuklearna medicina naručivanje Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Osobno, na šalteru Centra za nuklearnu medicinu, ponedjeljak-petak 10-14 sati 2. U Centralnoj jedinici za naručivanje KBD, telefaksom na br.

Kbc rebro nuklearna medicina naručivanje
Ivan Šimonović, osnivač prvog odjela za nuklearnu medicinu u Hrvatskoj. Specijaliziranim usavršavanjem na Institutu za nuklearne nauke "Boris Kidrič" u Vinči i na Radioizotopnom odjelu na Rebru. Bolnička jedinica za centralno naručivanje pacijenata - lokaliteti Rijeka, Sušak i Kantrida. Neurokirurgija, Neurologija, Nuklearna medicina i zaštita od zračenja, Očne bolesti, Onkologija.


Kbc rebro nuklearna medicina naručivanje
Telefonom se mogu dobiti informacije, dok se naručivanje vrši isključivo. Pacijenti se primaju bez najave i naručivanja od ponedjeljka do petka, od 07. Prostori su smješteni na pet lokacija u gradu Zagrebu, najveći broj na Rebru, zatim na. KBC Zagreb je sedma bolnička ustanova u svijetu u kojoj je uspješno. Klinički zavod za nuklearnu medicinu. Na razini Odjela za nuklearnu medicinu organizira se: Poliklinika. Bračić prima bez naručivanja- što je još jedna odlična stvar! Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu KBC Zagreb, Rebro.


ADRESA: Kišpatićeva 12, Predavaonica KZZNM. Zagrebu prima Zavod za nuklearnu medicinu KBC-a Zagreb. Na prvi dojam, KBC Rebro nepregledna je masa hodnika i. Sjedam, konačno, pred čekaonicu Zavoda za nuklearnu medicinu, odnosno toliko željeni MR. Dnevno se naručuje i obradi sedam do devet pacijenata. Hrvatsko društvo za nuklearnu medicinu redovito prati smjernice i drugih europskih društava te daje prijedloge za ažuriranje indikacija. Zahtjev možete donijeti na Kliniku za nuklearnu medicinu i endokrinologiju ili ga poslati faksom na broj (033) 298 330. Vaš zahtjev će pregledati specijalista.


Za stitnjacu se ide i na Nuklearnu medicinu, odnosno na Rebru postoji bas odjel za. Zovi i naruci se kod kojih si prije, sve ti je to ista skola. Vrsta zdravstvene usluge za koju se pacijent naručuje:. Komentar: Službi za centralno naručivanje. Adresa: KBC Zagreb, Klinika za unutarnje bolesti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.