utorak, 24. listopada 2017.

Klima ne izbacuje vodu

Klima ne izbacuje vodu Imamo 2 tjedna staru Haier klimu i danas smo primjetili da vanjska jedinica ne ispusta vodu, cak i kad se klima postavi na rezim rada. Otkako sam je ukljucivao ove godine. Nakon izvesnog vremena rada na rezimu hladjenja, klima uredjaj izbacuje vodu kroz krilca gde inace ubacuje hladan vazduh u prostoriju.

Klima ne izbacuje vodu
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoVoda u klima uređaju teće u dva smjera: zašto klima preko ljeta izbacuje vodu iz unutarnje, a preko zime iz vanjske jedinice? Voda koju klima uredjaj ispušta je kondenzat na hladnim dijelovima uređaja. Meni klima ne izbacuje vodu, normalno hladi, ali voda ne izlazi :confused: Sačuvana. Neki od čestih problema kod klima uređaja koje je naše ljubazno osoblje u stanju.
Klima ne izbacuje vodu
Zašto klima preko ljeta izbacuje vodu iz unutarnje, a preko zime iz vanjske.


Jačinu klima uređaja treba birati na osnovu kvadrature prostorija koji bi klima uređaj. VIVAX COOL, mobilni klima uređaj, ACP-09PT25GN imam je 3 godine. Kad bi nalio dosta vode upali se pumpa i izbaci vodu kroz plastićno. Klima pusta vodu na unutarnjoj jedinici. Prenosni klima uređaji - Elitesecurity. Klime pitanja i saveti - Klimauredjaji.


Inace Funai je jedna od boljih klima,moze ona jos da gura. Ima tu raznih aspekata, sama klima ima više modova rada.

Klima ne izbacuje vodu
Nije poželjno duvati kroz crevo unutra jer može voda koja stoji u kadici da ode po. Ako ste primetili da ventilator ne izbacuje dovoljne kolicine vazduha, ako. Neodržavanje i neredovno servisiranje klima uređaja može dovesti do ozbiljnih. Sa isparivača voda se sliva u kadicu kondenzata i izbacuje napolje.


Mnogi jaci brendovi klima uredjaja polako izbacuju iz proizvodnje obicne klima uredjaje i proizvode. KLIMA PUSTA VODU NA UNUTRASNJU JEDINICU.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.