ponedjeljak, 23. listopada 2017.

Kozmo akcija vikend

Kozmo akcija vikend Pročitajte zadnje novosti iz Kozmo svijeta, saznajte nove akcije parfema i ostalih proizvoda iz Kozmo ponude. Od petka do subota iskoristite 30% popusta na sve proizvode za bebe. Popust se ne odnosi na proizvode koji su već na akciji.

Kozmo akcija vikend
Kozmo je najveća hrvatska drogerija s najpovoljnijom ponudom parfema, nakita, make. Baby ponedjeljak; Kozmo katalog; Kozmo srijeda; Vikend akcija; Real. Pogledajte Kozmo katalog za veljaču 2017.


Kozmo vikend akcija parfemi do -50% - Katalozikatalozi.

Kozmo akcija vikend
Opširnije; Plodine vikend akcija 04. Prelistaj Kozmo katalog - Vikend akcija! Drogerija Kozmo napravila je akciju koja uključuje 30 posto popusta na proizvode za bebe u trajanju od tri dana. GRATIS Silan Tahiti Relax, Mediterranean. Kozmo akcija Vikend najvećih ušteda uz popuste od 6. Trenutno u Hrvatskoj posluje 76 trgovina u. Najveća hrvatska drogerija Kozmo danas je predstavila novu akciju "Vikend za mamu i bebu.


Mlade mame Iva Balaban, Ana Begić i Mirna. Dobra vijest za roditelje stiže iz Kozma.

Kozmo akcija vikend
Kupite proizvode za njegu dječje kože, pelene i sve što vam treba za mališane po odličnim cijenama. Kozmo Božićni popust na sve poklon setove. Svi katalozi, akcije i popusti na jednom mjestu. Lidl, Kaufland, Konzum, Plodine, Interspar, DM katalog. Provjerite već danas NOVI NKD katalog i sniženja koja vrijede od 19. I dali je isto u Konzumu ili iskljucivo Kozmo?


Ne propustite -30% na dekorativnu kozmetiku! Nastojimo dodatno iznenaditi i nagraditi naše kupce pa tako svaki vikend imamo i Vikend akcije na određeni asortiman”, navode u Kozmu. Ja sam pokušala kupiti one paste za zube i britvice na prošloj vikend akciji i u petak su mi u Importanneu tvrdili da još nisu dobili a u subotu isto. Kozmo će biti u znaku trudnica, majki i djece. Akcijom Obiteljski vikend željeli smo svima onima koji preko tjedna rade omogućiti da u danima vikenda neopterećeni mogu otići u Kozmo i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.