ponedjeljak, 23. listopada 2017.

Moto centar sandi

Moto centar sandi O trgovini; Više o trgovini; Kako do nas. Ducati motocikala za Republiku Hrvatsku. Dugogodišnje iskustvo prodaje i servisiranja vozila.

Moto centar sandi
Posjedujemo dugogodišnje iskustvo prodaje i servisiranja vozila, te nudimo naše modele i kvalitetne usluge. Predbilježi se na newsletter sa ponudama iz kategorije Auto moto i nautika. Poštovani posjetitelji, predstavljamo vam našu novu Moto Stop web stranicu. Moto Centar Sandi - Orion Pirotehnika - Orion Pyroshopovi idealno mjesto za sve vrste pirotehnike.
Moto centar sandi
U naši shopovima možete naći: petarde, box vatromete.


Plavi Vitezovi-Croatia IV, stanica za tehnički pregled Preluk i Škurinje, predstavnici moto-servisnih radionica Sandi centar i LS Moto Yamaha. Od 2009 godine u sklopu moto centra Sandi vrši se i prodaja Orion pirotehnike. Za sve one koji nisu upoznati sa drugim dijelom LS Moto imena, da malo detaljnije predstavimo Aleksandra Uzelca, poznatog pod nadimkom Sandi. ROVINJ Istarska bb UMAG MOTO PIT STOP Vrh 9 KARLOVAČKA. Sandi Cenov se vraća novim albumom i tetoviranim tijelom. Mavrinci 16b,Čavle RIJEKA MOTOCENTAR SANDI Karlovačka 14 SELCE. Najavio je i skorašnji odlazak u Saalbach Hinterglemm na moto susret. Pogledajte kako su se odjenule poznate dame koje su se okupile u centru Zagrebu.


Moto centar sandi
CENTAR, Dinka Trinajstića 2 PULA: PAZMANY 3, Flanatička 3 ROVINJ: ADRI. MOTO-ART, Antuna Barca 7 RIJEKA: MOTOCENTAR SANDI. GKK Šibenik predstavio je danas na jučerašnjem početku priprema najavljeno pojačanje. Tek što je sletio iz Sjedinjenih američkih država. Sandi Križman pojačao je napadačke redove Slavena Belupa. U nedjelju je potpisao dvogodišnji ugovor, a transfer će biti službeno dovršen.


MOTO OPREMA AMD, Bratstva i jedinstva 2 A. TO AUTO AGRO CENTAR, Ante Starčevića 10.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.