nedjelja, 1. listopada 2017.

Nove registarske pločice forum

Nove registarske pločice forum Veljača 19, 2016, 17:39:53 Ali ovcama i stoci sitnog zuba treba maznuti lovu. Zato nove reg pločice, prometna, etc. Prijedlozi novih HR tablica za EU - Stranica 17 - Forum. Lifestyle › AutomobiliBufretLignendeOversett denne siden24. Nove tablice će se vjerojatno dobivati kod izmjene istih, prijepis vozila. Izgubljene registarske tablice1.


Nove registarske pločice forum
Мислим да је потребно задржати принцип да се користе само слова која се поклапају у ћирилици и латиници. Europske unije i oznaku za Hrvatsku - HR, no stare tablice. Komentari članaka-Ovo su nove registarske tablice. Ne znam jeste li ih već vidjeli. Fali još samo da ih se pleterom uresi. I tehnički je poskupio, cijede nas do iznemoglosti ne bi li.


Koliko se ceka na nove tablice i mogu li voziti auto ukoliko ne dobijem nove. Takodje nove registarske tablice imaju i nekakve zastite od. Od kad su kukurikavci došli sva nova rješenja su "rodno neutralna". I redovito vizualno manje upečatljiva. Ovi novi prijedlozi za registarske pločice su bruka, sramota i bačen novac na glupost. Napomena u ugovoru vezano za reg. Svedoci, policajci, kamere, neće biti u stanju da sa istim stepenom uspešnosti identifikuju nove tablice. O važnosti da se tablica uspeđno.


Bez referenduma o tom pitanju,ranko će sam plaćati tablice koje naruči njegovo ministrastvo bez. Ovo gore su tri prijedloga koja su usla u zadnji krug izbora novih registarskih plocica. Ako ne želiš zadržati registarske pločice koje auto trenurno posjeduje te pločice bi trebao odjaviti. Ma bezveze, umjesto ove dvije kockice su trebali samo grb ostaviti. A ovo da svi gradovi dobiju svoju kraticu na tablici je još veća glupost, čemu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.