nedjelja, 1. listopada 2017.

Vakum pumpa za klime

Vakum pumpa za klime Dio za vakuum pumpu ROYAL-2-pokazno staklo s brtvom. Elektromagnetski ventil za vakuum pumpu Robinair RA15301-E. Placena 1812 kn prije dva mjeseca u frigo.

Vakum pumpa za klime
II▻Vakuum (vakum) uljna pumpa za klima uređaje Pumpa je njemačke proizvodnje WILTEC i korištena je za. Dobio sam informaciju da na jednoj cijevi treba pustiti plin a na jednoj otpustiti maticu da izade zrak. Vas prepravljao frižiderski kompresor u vacuum pumpu ? Teorija je vrlo jednostavna - motor na.
Vakum pumpa za klime
Evakuierung einer Kälteanlage mit dem Vakuum. Nakon završetka spajanja unutrašnje jedinice sa spoljnim bakarnim cevima, naredni korak je vakumiranje sistema, pomoću vakuum pumpe i manometara.


Vakum pumpa za klime, vakumiranje klima. Servis i prodaja vakum pumpa Rietschle busch becker. Imam namjeru napraviti vakum pumpu za zrak , pri tome da koristim. Stranica 10-Montaža klima uređaja Stanovanje. Kupujes i prodajes po povoljnim cenama. Pokreni svoju prodaju: akcesoari, knjige, tehnika, racunari, komponente, alat, elektronika.


Modriča - Klimatizacija i rashladni sistemi.

Vakum pumpa za klime
TEHNIČKI PODACI Manometri: 80 mm klasa 1. Frigocentar se nalazi na adresi Slobodana Jovica 37, Beograd. Vakuum pumpe su jednostavnog dizajna, lake za nošenje i terenski rad. U ponudi izdvajamo posebne stanice za program auto klima. Vakumiranje je vazna operacija prilikom montiranja klime. Za samo vakumiranje potrebna je ispravna vakum pumpa, pozeljno za ove nove. Ulje za održavanje vakuum pumpi u klima servisnim uređajima.


Vrlo dobra podnošljivost materijala; Ne nagriza gumu i plastične zaptivke; Vrlo pogodno za. Robinair AC690PRO je najnapredniji automatski aparat za punjenje klime. Ta vakuumska črpalka je namenjena za profesionalno rabo(hladilna,klimatska tehnika). Interesuje me vase misljenje o navedenoj vakum pumpi. Pa mislim da mi je ta dovoljna za kucne aparate,klime i male komore. Visoko kvalitetno ulje za intenzivno.


Kategorije: POTROŠNI MATERIJAL ZA KLIME, Punjači klima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.