petak, 6. listopada 2017.

Platne liste obrazac

Platne liste obrazac Radnik obavezno mora potpisati primitak IP1 platne liste. NP1 kao platna lista za neisplatu plaće. OP obrazac nije zakonski propisan obrazac i obračunske liste mogu biti formirane. OP i propisuje novi sadržaj isplatne liste za prikaz isplate plaće i. U vezi s izdavanjem obračunskih lista za neisplaćenu plaću. Dokumentacija za kredit i platne liste. IP obrazac (ovjeren i potpisan), kopija osobne. U tu svrhu banke su standardizirale novi obrazac platnog prometa HUB3.


Primatelj platne liste prima platnu listu u prilogu na svojoj elektronskoj adresi. Obrazac JOPPD koji se počinje primjenjivati od. U programu će ostati mogućnost ispisa i starih platnih lista kao i dosad. Radnik može potpisati na kopiji isplatne liste koja ostaje poslodavcu ili na nekom. Predaja Obrasca ID-1 i Potvrde o isplaćenim dohocima za 2013. Novine kod sastavljanja isplatne liste za plaće, naknade plaće i otpremnine. Nove isplatne liste plaća i naknade plaća.


Platne liste obrazac
IP1), obrazac obračuna neisplaćene plaće i naknade plaće (obrazac NP1). Primjer popunjavanja Obrasca R-S m kod isplate plaće za zaposlene u pravnoj osobi. U ovom primjeru prikazan je način popunjavanja Obrasca R-Sm za. Tri posljednje platne liste ovjerene potpisom i pečatom poslodavca. Ovjerena (potpis i pečat) potvrda poslodavca o visine plaće na obrascu Podaci o fizičkim. Tema: Molim pomoć: neisplata plaće, platne liste, itd. Nije dovoljna platna lista, treba ti ER-1 obrazac, popunjen i ovjeren u firmi (platne liste ne trebaju). Potvrda poslodavca, platne liste ovjerene od strane poslodavca); presliku kartice tekućeg računa banke.


Ovim Uputstvom je regulisan postupak ovjere podataka, obrazaca i isprava potrebnih za. Platna lista je pisani dokument o obračunatoj i isplaćenoj plati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.