ponedjeljak, 2. listopada 2017.

Prvi časnik palube plaća

Prvi časnik palube plaća Na palubi čuvam 400 milijuna dolara za plaću od 50 tisuća kn. Jeli mi možete reći kako se kreču plače za 3 časnika palube na teretnim. Vijesti › AktualnoSpremljeno u privremenu memorijuSlično7.

Prvi časnik palube plaća
No, zbog velikog priliva pomorskih časnika iz bivših socijalističkih. Na Gearbulku Škapul je počeo ploviti kao prvi časnik palube 2000. Uz časnike palube i stroja, posebno su traženi elektroničari i inženjeri. Primjerice, plaća drugog časnika palube, europskog člana posade broda za.


Prvi časnik palube plaća
Dida je bio prvi časnik palube, otac Boris je također navigava kada je. Ugovor je bio tri mjeseca na brodu i mjesec doma uz nikakvu plaću. Ja bi potpisao za cijeli zivot za drugog casnika palube pa taj ljudi moj. Na velikim plovilima kapetanima pomažu časnici palube. Napredovanje na više razine (drugi, odnosno prvi, časnik) uvjetovano je. RIJEKA - Hrvatska ima najviše pomoraca na najskupljim brodovima, LNG tankerima, gdje su u pravilu i najbolje plaće, u rasponu od 12 do 17. Tri časnika na palubi i tri časnika stroja su podijeljeni na tri. Prvi časnik ima neke veće oviasti od prvog strojara.


Dal mi može netko preporučit neki fax tj zanimanje u kojem je plača.

Prvi časnik palube plaća
Kapetan bi trebao imat najvecu placu, a afair, kapo je 1. Prvi smo ušli u novi ured Nanobita i dosta smo fascinirani. DAVANJA i BILI STE OBVEZNI PRIJAVLJIVATI I PLAĆATI PREDPOREZ i to. Nižim časnicima plaća pala za 1000 dolara. Drugi časnik stroja odgovoran za stražu u strojarnici sa strojem porivne snage. Josipa Tomas iz Betine na otoku Murteru treća je časnica palube na.


Gvardija trećeg časnika palube na brodu je od 8 do 12 i od 20 do ponoć. S palube je tužno i nostalgično, a tek je krenuo, gledao panoramu svoga. A i dundo mi je bio pomorac, prvi časnik palube. Svi oni me pitaju kolika je plaća na Atlantskoj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.